Karþýt yatýrým vardýr yatýrýmcýlarýn kaçtýðý yerde buna en güzel örnek þuan da Anadolu Efes hissesi almak gerekir bir ara düþündüm gene de cesaret edemedim ccola daha mantýklý rusya ile baðlantýsý olmadýðý için seçtim ytd..
Karþýt yatýrým vardýr yatýrýmcýlarýn kaçtýðý yerde buna en güzel örnek þuan da Anadolu Efes hissesi almak gerekir bir ara düþündüm gene de cesaret edemedim ccola daha mantýklý rusya ile baðlantýsý olmadýðý için seçtim ytd..
Böyle boktan piyasada cola seansý yeþil kapatmasý baþarýdýr tabi çok düþüþ yaþamýþtýr o ayrý konu ytd.
Ýyi kapattý seansý cola maliyetim 55,06 seans kapanýþ 56,85 neyse izlemeye devam ytd.
Ayrýca böylesine yüksek enflasyon ortamýnda her þeyin fiyatýnýn arttýðý ortamda hisselerin düþüþ yaþamasý normal deðil düþüncem dolar TL kuru gerçeði yansýtmadýðýnýmý düþünüyorlar o yüzden borsa ve hisseler 1 yýl olacak düþüþ yaþamaya devam ediyorlar..
Zaten piyasa tek yabancý aracý kurum Bofa America nýn elinde istediði gibi kaldýrýp indiriyor bokunu çýkardý piyasanýn ytd..
Cola kýrmýzý yatay kapattý daha iyi olabilirdi neyse izlemeye devam testere piyasasýnda ytd..
2024 yýlýnda sýfýr çekmiþ hisse durumunda cola yüksek enflasyonda ytd..
Batan geminin mallarý![]()
Son düzenleme : anadolulu alp; 14-02-2025 saat: 23:32.
You tube da cola hisse teknik analiz yapýlmýþ detaylý dinledim ve izledim 2024 1 ocak ayý düzeltilmiþ verilere göre 2024 yýlýna baþlangýç 46,71 TL bugün þuanda cuma kapanýþ 56,60 TL hisse sýfýr deðil eksi çekmiþ bekleyenler zararda yahu 40 TL ye düþüþ yaþasa ne yazar spekülatörler dahil hepsi zararda bok atýyor cola hissesine tuvalette iþemek 5 TL öðlen yemeði 400 TL civarlarýnda þaka gibi teknik analiz yapýyor F/K 7,86 bu enflasyonda bedava ucuz durumunda PD/DD 2,96 rakamlar ortada ytd...
Ülke gündeminde haber akýþý birazcýk azalýrsa xu100 10200 de geçer ve kalýcýlýk saðlar lakin devamlý haber akýþý olumsuz etkiliyor birde devamlý halka arz çok yüksek durumda olumsuz unsurlar ytd...
Ýsrail filistin savaþý olmasýndan dolayý temel analizde zayýflama var gerçekleri yazmak gerekir lakin israil filistin savaþý olmasaydý bu fiyatlarda olmazdý cola hissesi alým fýrsatý verdiðini düþünüyorum 40 TL ye düþüþ yaþarsa gene alým fýrsatý vermiþ olur unutulmamasý gereken nokta 2024 yýlýnda eksi çekmiþ hisse durumunda dahasý ikinci yýlýna girmiþ durumda hisse þuanda düþüþ trendinde deðil hisseye bok atanlar olacaktýr..Andolu Efes durumu daha sýkýntýlý rusya da kayyum atanmýþ durumda ytd..
Son olarak birada en iyisi içim ve tadýmda tuborg daha iyi.. cola markalarýnda da en iyisi coca cola içim ve tadýmda gerçekler böyle...ytd...
*CCOLA-Coca Cola Ýçecek 2024 yýlý 12 aylýk konsolide net dönem karý 14.813.376.000 TL (Önceki 29.712.936.000 TL)
Sözde boykot ile, enflasyon muhasebesi ile böyle kar açýklamýþ bir þirket satýþ yiyor.
Zara açýklayýp, sürünen sirketler ise rabet görüyor. Borsa gerçekten enteresan bir mecra.
Bu yýl sonu normal bir performans ile FK 4 olur en çok. Fýkra gibi bir durum.
Saygýlar, muhabbetler
Yer Ýmleri