| Özet Bilgi |
Genel Kurul Bilgilendirme Dökümaný'nýn 7. maddesi güncellenmiþ olup, yeni versiyon ekte sunulmuþtur. |
| Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ? |
Evet |
| Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ? |
Hayýr |
| Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ? |
Hayýr |
|
|
Genel Kurul Çaðrýsý
|
| Genel Kurul Tipi |
Olaðan Genel Kurul |
| Hesap Dönemi Baþlangýç Tarihi |
01.01.2016 |
| Hesap Dönemi Bitiþ Tarihi |
31.12.2016 |
| Karar Tarihi |
16.03.2017 |
| Genel Kurul Tarihi |
10.04.2017 |
| Genel Kurul Saati |
14:00 |
| GK'na Katýlým Ýçin Pay Sahibi Olunmasý Gereken Son Tarih |
09.04.2017 |
| Ülke |
Türkiye |
| Þehir |
ÝSTANBUL |
| Ýlçe |
ÜMRANÝYE |
| Adres |
Dudullu OSB, Deniz Feneri Sk. No:4 Ümraniye 34776 Ýstanbul |
|
Gündem Maddeleri
|
| 1 - Açýlýþ ve Toplantý Baþkanlýðý'nýn oluþturulmasý |
| 2 - Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu'nun okunmasý ve müzakeresi |
| 3 - Baðýmsýz Denetim Raporunun okunmasý |
| 4 - Sermaye Piyasasý Mevzuatý uyarýnca hazýrlanan 2016 yýlý Finansal Tablolarýn okunmasý, müzakeresi ve onaylanmasý |
| 5 - Yönetim Kurulu Üyelerinin 2016 yýlý faaliyetlerinden dolayý ayrý ayrý ibralarý hakkýnda karar verilmesi |
| 6 - Yönetim Kurulu'nun 2016 yýlý karýnýn daðýtýlmasý ile ilgili önerisi hakkýnda karar verilmesi |
| 7 - Görev süresi sona eren Yönetim Kurulu üyelerinin yerine yeniden seçim yapýlmasý, görev süreleri ile ücretlerinin belirlenmesi |
| 8 - Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasasý Kurulu düzenlemeleri gereði Yönetim Kurulu tarafýndan yapýlan baðýmsýz denetleme kuruluþu seçiminin onaylanmasý |
| 9 - Sermaye Piyasasý Kurulu düzenlemeleri çerçevesinde, 2016 yýlýnda yapýlan baðýþlar hakkýnda Genel Kurul'un bilgilendirilmesi |
| 10 - Sermaye Piyasasý Kurulu düzenlemeleri çerçevesinde, Þirket tarafýndan 2016 yýlýnda 3. kiþiler lehine verilmiþ olan Teminat, Rehin ve Ýpotekler ile Þirketin elde etmiþ olduðu gelir veya menfaat hakkýnda Genel Kurul'un bilgilendirilmesi |
| 11 - Sermaye Piyasasý Kurulu'nun II-17.1 sayýlý Kurumsal Yönetim Tebliði 1.3.6 sayýlý ilkesi kapsamýnda yapýlmýþ bir iþlem mevcut ise Genel Kurul'a bilgi verilmesi |
| 12 - Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddeleri kapsamýndaki iþlem ve faaliyetler hakkýnda Yönetim Kurulu üyelerine izin verilmesi |
| 13 - Kapanýþ |
Gündemde Yer Alan Hak Kullaným Süreçleri
|
|
Genel Kurul Çaðrý Dökümanlarý
|
| EK: 1 |
CCI-PROXY-2017.pdf - Diðer Genel Kurul Çaðrý Dokümaný |
| EK: 2 |
CCI-VEKALETNAME-2017.pdf - Diðer Genel Kurul Çaðrý Dokümaný |
| EK: 3 |
CCI-GK Davet ilaný-2017.pdf - Diðer Genel Kurul Çaðrý Dokümaný |
| EK: 4 |
CCI Genel Kurul Bilgilendirme Dokumani.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümaný |
| EK: 5 |
CCI General Assembly Informative Document.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümaný |
|
|
Ek Açýklamalar
|
Þirketimiz Yönetim Kurulu'nca 16 Mart 2017 tarihinde alýnan 16 no.lu karar ile;
1. Þirketimiz Pay Sahipleri'nin Türk Ticaret Kanunu (TTK) uyarýnca ilanlý olarak yukarýdaki gündem maddelerini görüþmek üzere, 10 Nisan 2017 tarihinde saat 14:00'de Dudullu OSB, Deniz Feneri Sk. No:4 Ümraniye 34776 Ýstanbul adresinde 2016 yýlý Olaðan Genel Kurul toplantýsýna davet edilmesine ve T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlýðý'na baþvurularak Bakanlýk Temsilcisi davet edilmesine ve gerekli diðer yasal iþlemlerin yerine getirilmesine,
2. Olaðan Genel Kurul toplantýsýna katýlamayacak Pay Sahiplerinin kendilerini temsil edecek kiþilere ekteki þekilde ve noter tasdikli olarak vekâletname vermelerine karar verilmiþtir.
|
Yer Ýmleri