Þu ekonomik darboðazda, 3 ncü çeyrek bilançoda 14 milyar liranýn üstünde kâr açýklamýþ, geçen seneki 3 ncü çeyreðe göre kýyaslandýðýnda net kârda sadece % 3 bir azalma görünüyor. Bana göre þu anki ortamda çok iyi bilançosu var.
Þu ekonomik darboðazda, 3 ncü çeyrek bilançoda 14 milyar liranýn üstünde kâr açýklamýþ, geçen seneki 3 ncü çeyreðe göre kýyaslandýðýnda net kârda sadece % 3 bir azalma görünüyor. Bana göre þu anki ortamda çok iyi bilançosu var.
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Öte yandan 2 nci çeyrekte 9 milyar civarý kâr açýklamýþtý. 3 ncü çeyrekte 14 milyar civarý kâr açýklayarak baþarýlý bir yönetim göstermiþ. Borçlarda da belirgin bir azalma olmasý pozitif görünüm veriyor.
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Yabancý oranýnda azalma yok yüzde 81 civarý gibi
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Birileri aþaðýdan mal toplamak için bilanço açýklanmasýný fýrsat bilip aþaðý bastý. Baþarýlý bilançoyu sanki baþarýsýz gibi algýlatmaya çalýþýyorlar. Toplasýn aðalar bakalým, bize beklemek düþer
Düþtüðü gibi çýkar . Bist te kar eden þirket oldukça az .
TTRAK AEFES CCOLA AGHOL TTRAK vs ...
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
Sn Yelgeç teknik analiz gelecek hakkýnda bir fikir vermez asýl olan Finansal analizdir. Bu þekilde grafiklere bakarak bir anlam çýkarmak Falcýlýktýr. Teknik analiz günlük veya haftalýktýr mal almaya ve mal satmaya yarar baþka bir halta yaramaz .
Benim Bakla Falým Teknik analizden daha iyidir . Þöyleki : 3 Vakte kadar 62 TL olacak !..
3 Vakte kadar derken : 3 Hafta mý desem 3 ay mý bilmem.
HBK ve Karlýlýk deðerlerini tablo þeklinde aþaðýdaki tabloda hazýrladým isterseniz bir bakýn derim . Bence CCOLA muhteþem karlý . AEFES AGHOL veya TTRAK gibi veriler var. Tek gördüðüm Türkiyeden çýkan yabancý 82% sine sahip olduðu ccola yý diðer sattýðý hisseler gibi sattýðý . Yerlilerin de akbaba gibi leþ'e üþüþtüklerini görüyorum. Ayrýca dikkat edilmesi gereken bir konuda Tahtada satýcý kalmadý !..
Bankoff yada yabancý kendi çalýp kendi oynuyor.
Son düzenleme : Baygeorge; 07-11-2024 saat: 11:42.
Hatalý Paylaþým nedeni ile tarafýmdan silinmiþtir.
Son düzenleme : Baygeorge; 07-11-2024 saat: 12:05.
Yer Ýmleri