Dikkatli olun.Geçmiþte bu hissenin her pik yaptýktan sonraki hareketlerini incelerseniz ne demek istediðimi anlarsýnýz. Bu hisseyi takip ediyorum. Daha da düþecek gibi duruyor. Bekleyip görcez ve alcaz. YTD
Bu forumda yazdýðým yazýlar yatýrým tavsiyesi içermemektedir.Yazdýðým yazýdaki ifadelerden etkilenip de yatýrým yapan veya yaptýðý yatýrýmdan vazgeçen kiþilerin hareketlerinden sorumlu deðilim.Tüm yazýlarým paylaþým,sohbet ve geyikten ibarettir...
1.93 direnç çalýþýyor çok þükür
Yarýn 2.00 geçer mi?
![]()
Bu forumda yazdýðým yazýlar yatýrým tavsiyesi içermemektedir.Yazdýðým yazýdaki ifadelerden etkilenip de yatýrým yapan veya yaptýðý yatýrýmdan vazgeçen kiþilerin hareketlerinden sorumlu deðilim.Tüm yazýlarým paylaþým,sohbet ve geyikten ibarettir...
Arkadaþlar girmek için uygun rakamlarmýdýr??? yorumlayabilecek arkadaþ varmý?
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri