Alan satan kim takas var mý?
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Alan satan kim takas var mý?
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
burva %9.99 +
![]()
ZIR-DELÝ Y.T.D
burva % 8.68 -
iþlem hacmi rekoru kýrmýþ: 661.288.....
3/1 geri almýþ ...?
yol engelimi kazamý yarýn çýkar meydana..
ZIR-DELÝ Y.T.D
burva % 4.43 -
iþlem hacmi 322.927
bugünde aþaðý yola devam bakalým 31.04 ve 32.50 arasýndaki gap doldurabilir yada algýyý öyle kurup yukarý cevirebilir..
yarýn devamýný görecegiz..?
spek tam kasap havasý içinde:
ZIR-DELÝ Y.T.D
burva %0.50 +
iþlem hacmi 913.874
fiat ve iþlem hacmine göre uymamýþ..?
ZIR-DELÝ Y.T.D
BURVA ancak bu kadar süründürülür ..?
kazancýn %80 geri verdi bakalým ikili dip çalýþmasý yaptý geri dönüþ baþlaycakmý ..?
22.04.2021 tarihli kap haberi.. yýl sonu açýkladýgý karýn 10 katý þipariþ aldýgýný gösterir ve ancak 3 çeyrekte yansýr..?
hissenin bu kadar düþebilecegin düþünmüyordum %61 býrakýr diye düþünüyordum :fakat spek iyi mal dagýttý ki ölüm vuruþu yaptý ky ürkütmeden herseferinde döndü diye alanlar için hep hüsran olmuþ bir hisse herhalde çok ky olmuþtur ..inþallah bu kadar baskýlamanýn birde yükseliþi nasýl olacak..birçok sýg hisselerde tekrar dönüþü çoktan yaptý..bunun da yakýndýr ..þayet 94 tl götüren spek elindeki tüm malý boþaltmadý ise :daha önceki gedik yatýrýmda olan yaklaþýk 2 milyon hisse birçok aracý kuruma dagýtýlarak hissedeki aracý kurum dagýlýmýný bozuk gösterme peþine oldugunu düþünüyorum.... https://www.tradingview.com/x/QnOR3KHi/ ELÝNDE olanlara BOÞ ÞANSLAR
Þirketimiz yurtdýþýndaki bir proje kapsamýnda 222.191 Euro tutarlý, Aðustos 2021 tarihine kadar teslim edilecek Kelebek ve Küresel Vanalarýn Temini konusunda sipariþ alýnmýþ olup, söz konusu sipariþe tarafýmýzca bugün teyit verilmiþtir.
Kamuoyunun bilgisine sunarýz
Son düzenleme : sulzer; 27-06-2021 saat: 11:06.
ZIR-DELÝ Y.T.D
Yer Ýmleri