Sayýn BJK Coccinella, alintiladiginiz Yazýmda da bahsetmiþtim nisan sonu mayýs baþý gibi bir atak bekliyorum diye, ama sizinle konuþtuðumuz günkü grafiði kaydedemedigimden (kullandýðým programýn grafik kaydetme özelliði olmadigindan) sonraki gunlerde de cizimler yaptim ama hareket sanki daha da bekletecekmis hissi uyandirdi ve almaktan vazgectim. 4 mayýstaki 4.27 yükseliþinden sonra da hareket bu kadar mis deyip dönüp bir daha da bakmadým ve dünkü tavan hareketini görünce de sizinle yazistiklarim aklýma geldi ve cok üzüldüm. Kazanan arkadaþlar varsa onlar adýna sevinirim. Inþallah siz faydalanmissinizdir.
Sacro hocanin su hacim tablosundan aslýnda güzel kaðýtlar çýkýyor. Mesela nibas 2 günde %10'a yakin yükseldi. Eski takip ettiðim hisselerden ykgyo bugün hacim tablosunda yerini almýþ. Pazartesi onu takip edeceðim. Bu hacim tablosunu iyi incelemek gerekiyor. Ekmek var o tabloda. Size de emekleriniz icin teþekkür ederim. Iyi geceler dilerim.
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BJK Coccinella hocam, hacim deðiþim tablosunu hafta bir paylaþtýðýnýz için çok saðolun.
Kazancýnýz bol olsun.
Acaba bu tabloyu 2 yada 3 günde bir paylaþmanýz mümkün olur mu?
Olmazsa da canýnýz saðolsun.
Haftada 1 e de þükür.
Ýyi çalýþmalar. Bol kazançlar
Yer Ýmleri