Tesekkur ederim bilgilendirmeniz için. Durdo bu kadar gerildikce zýpkýn gibi delip geçecek sanki. Izlemeye aldým bu durdoyu.
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayýn mhmtcrm;
Tabloyu hazýrlama fikri, AVGYO'nun büyük bir sýkýþma içine girdikten sonra verdiði aþýrý tepkiyi ölçmek ve diðer hisselerde de bu tip hareketleri yakalayabilmek amacýyla doðdu. Yine AVGYO örneðini vererek devam etmek istiyorum. Belirtilen kriterler oluþtuktan yaklaþýk 1 sene sonra tepki vermiþ AVGYO. Daha önce de verebilirdi. Bu 1 sene içinde sýkýþmada açýlma ya da tabloda sýra kaybetme gerçekleþebilir. Ama illaki tepki verecektir. DURDO'nun ya da baþka bir senedin ne kadar zamanda ne kadar tepki vereceðini bilemeyiz ama belirli bir kritere göre matematiksel ölçüm sonuçlarý bunlar. Her senette baþarýlý olacak diye bir kural yok. DURDO AVGYO kadar baþarýlý bir skor göstermese de kriterleri karþýlamasýna raðmen baþarýlý olamadý. Sýkýþma skorlarýnýn yani sýralamalarýnýn yanýnda sýkýþma yüzdelerinin de deðerlendirilmesi gerekir mi bilmiyorum. Bu durum kafamý epeyce meþgul etmeye baþladý. Aþaðýda AVGYO'nun ve DURDO'nun 12/08/2016 günlü, günlük ve haftalýk sonuçlarýný veriyorum.
GÜNLÜK
HAFTALIK
![]()
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Tesekkur ederim sayin BJK Coccinella. Zahmet edip oransal hesaplamayi paylasmissiniz. Ama inanýn benim o kadar teknik bilgim yok.
Avgyo'yu 1.83-1.85 hatta 2.05 den alýp az bir karla verdim. Hem de bu büyük çýkýþýn baþlangicýnda. Sanýrým 5 leri gördü yada oralara çok yaklaþtý. Nasip olmayýnca olmuyor. Ben kendimce bu durdo'da ay sonuna doðru yada mayýs baþý gibi bir atak bekliyorum ama henüz elimde yok. Ben de olmazsa da elinde olan arkadaþlar kazansýn. Iyi geceler. Emekleriniz için teþekkür ederim.
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri