Gün sonu kapanýþa göre Grafikler yenilenmiþtir...
http://teknikanaliz.site/grafiklinkleri.html
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Güzel insan,Deðerli hocam Elinize ,emeðinize saðlýk.Çok güzel her ne kadar ben grafik okuyamasamda yinede bir þeyler kendimce anlýyorum.Saðlýklý,Huzurlu ve mutlu kalýn hayýrlý akþamlar.
Çok teþekkür ederim...
Hiç birþey anlamasanýz da sadece renklere bakmak yeterlidir. Son barlarda yeþil varsa iþler yolunda, kýrmýzý varsa sýkýntý var demektir...
Daha detaylý açýklamlarý siteye ekleyeceðim. Þu ara siteyi oturtmak için uðraþýyorum. Bu iþlerden pek anlamadýðým için çok zamanýmý alýyor ve çok yorucu oluyor. Yardým eden de olmayýnca, iþ baþa düþüyor...
Site bitince çok kullanýþlý olacak. Güzel düþüncelerim var ama herpsini yapma kapasitem yok. Yapabildiklerimle olduðu kadar artýk...
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Eksik olmayýn...
Uzun süre oturup çalýþamýyorum. Belimdeki fýtýk hâlâ rahatsýz ediyor. 10-15 dk. ancak oturabiliyorum. Yer yer yatarak çalýþtýðým oluyor. Yine de yýlmadan devam ediyorum...
Site iþi cidden zor bir iþ. Temel de olmayýnca iyice zorlaþýyor. Öðrendiklerimi unutmasam daha verimli olabilirim ama artýk yaþ geçiyor, bir yandan öðrenip bir yandan unutuyorum. Böyle olunca iþler daha da bir uzuyor ve can sýkýcý bir hâl alýyor...
Ya olacak, ya olacak. Bizde baþka yol yok...![]()
Sayýn Hocam,
emekleriniz için çok teþekkürler.
Ýnþaallah tez zamanda sýhhatýnýza kavuþursunuz.
Allah iþinizi gücünüzü rast getirsin...
Yer Ýmleri