Boþa olur mu yaa..
Aldýn verdin. Ekonomiye canverdin sevgili lutfu001.![]()
Boþa olur mu yaa..
Aldýn verdin. Ekonomiye canverdin sevgili lutfu001.![]()
Üstad;
elimde hazýr bir algoritma yok. Ama üzerinde düþündüðüm kýsa deðerlemeler var.
Tabi deneyecek matriksi almaya cesaretim yok. Sonuçta sýnýf deðiþtirmiþ olup trader olacaðým ondan korkuyorum. ufak ufak ýsýnma turlarý yapýyorum Borsada fýrsat bitmez. Emeklilik yakýnlaþmaya baþladý herhalde onunla meþgale edinirim kendime diye hazýrlýk yapýyorum sinsice.
Bu konuda profesyonel birini takip ediyorum Babasýda eski spekülatör. aklýmdakileri formule edecek birisi. Tam tasarlamadým ama en baþta ilgimi çeken "izole dip" ardýndan hacim artýþý, rsý deðerlerini kontrol edecek bir formulasyon planlýyorum þahsýma münhasýr olacak tarzýnda, sonra harekete geçip pusuya yatacaðým biri beni uçursun diye (Hoca uçmaz murit uçurur)
Ýnsanda yaþ geçtikçe çalýþmak daha bir zorlaþýyor. Geceleri yataktan kalkýp program yazdýðýmý çok bilirim. Þimdi dayanamýyorum. Keþke þimdiki imkanlarým gençliðimde elimde olsaydý. Þimdi çalýþmak istesem de vücut dayanmýyor. O nedenle alt yapýyý en azýndan þimdiden oluþturmakta fayda var. Sonra bu iþler daha da zorlaþýr...
Eðer sonucunu görmek istediðin ufak çaplý algoritmalar olursa yazýp sonucunu paylaþabilirim. Büyük çaplý olanlarýn çapý artýk beni aþýyor. Gerçekten deðecek birþey olmayýnca, saðlýk nedeni ile uðraþtýðýný deðmiyor... Gerçekten deðecek birþey olunca zaten yerimde duramýyor, her zorluðu aþýp çalýþýyorum...
Þimdilerde kafama takýlan konular Açýða Satýþlarýn ritmi ve Yabancý Oranlarýnýn ritmi... Bu konularda alt yapýyý oluþturuyorum. Günlük ve geçmiþe dönük Yabancý Oranlarýný bulabilsem olayý çözeceðim...
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Bu fikir çok güzel aslýnda aralarýndaki iliþki özellikle.
Bunu matriks dýþýnda bulmak sanýrým imkansýz. Sizden sonra çok baktým saða sola, ama bulamadým
Yer Ýmleri