Mesaj geldi, ben de sana yolladým. Ulaþýrsa haber verirsen memnun olurum.
E6853 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mesaj geldi, ben de sana yolladým. Ulaþýrsa haber verirsen memnun olurum.
E6853 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Üstad tamamdýr .Þimdi hallediyorum
arkadaþlar ben biraz inceledim.ama pek anlayamadým.yardýmcý olabilecek varmý acaba.?
3 ocak Çarþamba günü abd de zarrap, hakan atilla davasý jüri kararý var, endeks 2017 yýlýný 115.333 den kapattý. Endeks teki yükseliþ devam edermi ? ocak ayý genel bir endeks yorumu yaparmýsýnýz? Saðolun varolun
Sitede 2 tane Çalýþma var.
1- Sistem Analiz
2- CandleStick Analiz...
Sistem Analizi çok basittir. Fakat CandleStick biraz daha uzmanlýk ister. O nedenle siz doðrudan Sistem grafiklerinden baþlayýn...
Ýlk baþlangýçta yapacaðýnýz þeyle çok basit. Ben sizin için tüm iþi hallettim, size sadece oklarý ve renkleri takip etmek kalýyor.
- Eðer Grafikte son gün Parlak Yeþil Bar ve altýnda Yeþil OK varsa bu Sistede AL anlamý taþýr. Yarýn bu hisse alýnabilir anlamý taþýr.
- Eðer Grafikte son gün Turuncu Bar ve üstünde Kýrmýzý OK varsa bu Sistemde SAT anlamý taþýr. Yarýn bu hisse satýlabilir anlamý taþýr.
Bu ilk aþamadýr. Yapmanýz gereken oklarý takip etmektir. Buraya kadar sorun yoksa Sistemi çözdünüz demektir.
Eðer anladý iseniz ne anladýðýnýzý buradan özetlerseniz devamýnda ihtiyacýnýz olabilecek þeyleri de yazarým. Ben yzamasam da arkadaþlardan yardýmcý olanlar olacaktýr...
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
peki hocam martý için bu hisse alýnabilir veya çýkýþa geçmiþtir denilebilirmi?5 aydýr taþýyordum.çarþamba attým.dolara geçtim.þimdide martý yükseldi.dolar düþmeye baþladý
birde yanda kutucuklar var.günlük- haftalýk-aylýk diye.hangisinden bakacaðýz
Yer Ýmleri