Günlük, Haftalýk ve Aylýk Grafikler Güncellenmiþtir...
http://teknikanaliz.site/grafiklinkleri.html
Günlük, Haftalýk ve Aylýk Grafikler Güncellenmiþtir...
http://teknikanaliz.site/grafiklinkleri.html
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Merhaba,
Sitenizdeki sürpriz güncelleme için ellerinize saðlýk, emekleriniz için Allah razý olsun.
Sayýn Don Kiþot'un affýna sýðýnaraktan;
"Veriler" kýsmýndaki ilk tablodaki sýralamayý neye göre yaptýnýz?Düzeltme imkaný var mý?
Var ise "Açýlýþ","Kapanýþ","Düþük","Yüksek","Deðiþim","Hac im" olarak sýralama düzeltilebilir mi?
Saðlýk ve afiyette olasýnýz. Teþekkür ederim.![]()
Çok teþekkür ederim...
Sýralama tamamen görünüm ve kullaným kolaylýðý açýsýndan böyle yapýldý. Her türlü sýralama mevcuttur ve yapýlabilir.
Bu tip talepler her zaman çok hoþuma gitmiþtir. Kendime göre deðil de genele göre aktarým yapmak için karþýlýklý görüþe ihtiyacým oluyor.
Ben de size bu durumda, "bu deðiþikliðin avantajý ne olacak?" diye sormak istiyorum?
Ýtiraz eden olmazsa verileri sizin talep ettiðiniz þekilde sýralayacaðým...
Yarýndan itibaren kalýcý olarak verileri aktarmayý ve bunu sol taraftaki listeden tarih sýrasýna göre listelemeyi planlýyorum. ÝnþaAllah muvaffâk olurum...
"Kimisinin her hisseyi seans içinde takip etme imkaný yoktur, olsada her zaman takip edemez. Kimisinin de her hisseyi takip etme düþüncesi yoktur." diye düþününüyorum.
Bu sebepten gün sonunda listeye bakarken "sabah kaçtan açmýþ, kaçtan kapatmýþ, en az kaçý görmüþ, kaça çýkmýþ, hacim nasýlmýþ?" diyerekten bakmak bana daha uygun geliyor.
Allah kolaylýk vere, iyi çalýþmalar.![]()
![]()
Þöyle yapsak nasýl olur?
Dediðinize katýlýyorum fakat genelde pisikoojik olarak hemen %kaç yapmýþ ve kaçtan kapatmýþ onu görmek istiyoruz. O nedenle
"Deðiþim", "Kapanýþ", "Açýlýþ", "Düþük", "Yüksek", "Hacim", "Açýða Satýþ"
þeklinde dizsem nasýl olur?
Bu sayede sadece Kapnýþ ve Deðiþimi görmek isteyenler ilk sütunlarda iþi bitiriler diðerleri ise dediðiniz gibi Açýlýþý ve diðerlerini sýrasýyla görürler...
Yer Ýmleri