Dün gece Site için yaptýðým yenilikleri yayýnladým. <CTRL + F5> veya <CTRL> + Yeline butonuna basmanýz gerekebilir...
Temel Analiz olarak da bazý iþlevsel verileri imkan dahilinde paylaþmayý düþünüyorum. Bu verileri düzenli olarak veritabanýnda tutamadýðým/bulamadýðým için anlýk güncel yayýnlayamayacaðým. Ancak haftalýk olarak veya sizlerin talepleri doðrultusunda Günlük olarak yayýnlayabilirim. Talep olmazsa hafta sonlarý güncelleyeceðim...
Dün ilk olarak "Temettü Verimi" Tablosu yayýnladým. Bu þekilde "geçmiþ yýllarda hagi hisse ne temettü vermiþ ve bu esnada F/K oraný neymiþ" anýnda görebileceðiz.
Benim gibi yatýrýmcý olarak olaya bakanlar için iþe yarayacaðýnýu ümit ediyorum...
Yetiþtirebilirsem bugün de "Bilanço Özet Bilgileri" paylaþacaðým. Mâlum yeni yeni bilançolar gelmeye baþladý. Bu bilgiler de iþe yarayabilir diye düþünüyorum.
Zor olan ise her hisse için detaylý Bianço bilgilerinin paylaþýmý. Bunu belki hisse bazlý talepler doðrultusunda paylaþabilirim. Çünkü her hisse için tek tek bilanço verilerini alýp bunlarý tablolara dökmek için bu verilere bir veritabanýndan otomatik olarak ulaþmak lâzým. Þimdilik araþtýrýyorum. Fakat dediðim gibi hisse bazlý talepleri deðerlendirebilirim...
Görüþ ve düþünceleriniz benim için önemlidir. Lütfen esirgemeyin...
NOT: Siteye Veriler Menü baþlýðý için yaptýðým menü cubuðu eklemesi hoþuma gitmedi. Ýlk fýrsatta daha iyisini yapabileceðimi umuyorum. Þimdilik bu þekilde idare edelim. Tavsiye varsa alabiilrim...
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Eline emeðine saðlýk sayýn T/A kolay gelsin.
Günlük, Haftalýk ve Aylýk Grafikler ve Veriler Güncellenmiþtir...
http://teknikanaliz.site/grafikler.html
http://teknikanaliz.site/VerilerMenu.html
NOT: Tablolarýn güncellenmesi için sayfayý yenileyin...
Ellerinize saðlýk Sn. T/A, iyi tatiller.
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Yer Ýmleri