Dow Jones yýklýyor -%3.51
Dow Jones yýklýyor -%3.51
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Ohaaaaa %5 ne yaw
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Yuhhhhh %6
TeknikVeriler kýsmýna eklediðim Zoom (Büyüteç) özelliðini TemelVeriler sayfasýna da ekledim...
Tabloya sýðmayan kýsýmlarý görebilmek için kaydýrma çubuðunu kullanmak gerekiyordu. Böyle olunca da hisse kodlarý gösünmeyince bütünlük kayboluyordu. Þimdi eðer tarayýcýnýzýn geniþliði yeteri kadar büyükse tüm tabloyu saða kaydýrmadan doðrudan görebileceksiniz...
Bunu saðlamak için ilgili tabloyu açtýktan sonra büyüteç iþaretine týklamanýz yeterlidir...
Tekrar küçültmek için yine bu defa küçülteç olan tuþa basmanýz gerekir. Dýþarýda herhangi bir yere týklandýðýnda çýkma iþlemini kullanmadým. Çünkü böyle olunca kazara mouse týklayýnca tekrar küçülecek ve karýþýklýk olabilecekti...
Umarým beðenirsiniz...
![]()
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
XU100...
Bugün önemli sayýlabilecek bir düþüþ yaþanýyor. Bu durumda yeniden yorum yapmak ihtiyaç oldu...
Þimdi grafiðe baktýðýmýz zaman çok detaya girmeden yükselen kanal içerisinde olduðumuz ve bunun içerisinde daha kýsa vadeli yine bir yükselen kanal içerisinde olduðumuz ve bu kanalýn da alt noktasýna çok çok yakýn bir noktasýna kadar test edildiðini görmekteyiz...
Görünen o ki târuz þimdilik geçmiþ durumda...
Bu nedenle sat(a)amayanlar panik yapýp da bu fiayatlardan mallarýný kaptýrmasýnlar. Destek kýrýlmadýktan sonra yön hâlen yukarýdýr...
Kýsa da olsa bu kadarýsýnýn yeterli olacaðýný umuyorum. Geçen hafta daha uzun vadeli analizi zaten yapmýþtým...
![]()
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Yer Ýmleri