Teþekkürler abicim
Teþekkürler abicim
Ellerinize saðlýk Sn. T/A,
Cümleten iyi geceler.
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
XU100...
Yatmadan önce uzunca bir süredir Endeks için hiç çalýþma yapmadýðýmý fark ettim. Vakit biraz geç oldu ama en azýndan grafiði þimdi ekleyip, yarýna düþünce ve görüþleri detaylýca paylaþmaya çalýþayým...
Grafik Don Kiþot Üstadýn beðeneceðini düþündüðüm bir stilde hazýrlandý. Umarým fýrça yemem...
Þimdilik uyku saatime geldiði ve vakit geç olduðu için grafik için diyebileceðim:
- Yarýna DÝKKAT!!! diyor... Yani "burayý geçemezsem, yine düþerim" diyor...
Devamýný yarýn seans içince birlikte gözden geçirelim....
Hayýrlý geceler...
![]()
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Hayýrlý Cumalar...
Bol Kazançlar...
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Hayýrlý cumalar,
Cümleten bol kazançlar.
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Cümleten tüm dostlara merhaba.
Malum Ýstanbul da sýcaklar baþladý. Gece uyku tutmadý. Telefonda gece dýn dýn etti. Bi bakayým dedim. Meðer üstad alarm düðmesine basmýþ.
Mesajý okudum. Tamda sabah benim uyuz eþþek için alým talimatý vereyim diye düþünürken þimþekler çaktý kafamda.
teþekkürler üstadým, birkez daha garibanlarýn bir abisi olduðunu hatýrlattýn gece vakti.
Günlük telaþeler içinde bazen ufak detaylarý gözden kaçýyoruz. Allah razý olsun. Rahmetli babanýz nur içinde yatsýn. Rabbim günahlarýný baðýþlasýn mekanýný cennet ihsan eylesin.
Saygýlarýmla
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
Yer Ýmleri