Merhaba baþlýk takipçisi arkadaþlarým,
Söze " yabancý bir þarký gibisin, dinleyenin çok, ama anlayanýn az" diyerek baþlamak istedim...
Üstadým yaklaþýk 2,5 seneden beri takip ediyorum, baþýmýza bir felaketin geleceðinden sözediyorsunuz. Haklýsýnýz!
Baþýmýza bir felaket gelecek. Farkýndayýz bizlerde, hatta güle oynaya denizde deðil, kumda oynuyoruz bizlerde,bazen terse kalýyoruz elimizdeki hisselerle öylece bakakalýyoruz diðer hisseler bayram yeri gibi þenlikler, düðünler yapýlýyor. bazen trendi tam yakalamýþ oluyoruz güle oynaya elimizdeki bir avuç tuzla, elimde hýyar var diyenin peþinde gidiyoruz.
Sizin ve "WM sistem" in bir kabahati yok. Her ikinizde bize aslýnda kurtuluþun kenarda durmak olduðunu söylüyorsunuz."mal alýnýr, satýlmaz" diyorsunuz.
Sizi bir kez daha þükranla ve minnetle anýyorum.
Haksýzlýk etmeyelim sevgili bilgemde her ne kadar "beni bir sen anladýn, sende yanlýþ anladýn" özlü sözünü haketse de biz onun ne demek istediðini anlamýyoruz.
Aslýnda kýrmýzý viþneli dondurma derken ayan beyan söylüyor, fýstýklý dondurmayý hep biz hayalimizde canlandýrýyoruz.
Hatýrlar mýsýnýz ?
Nisan ayýný Sayýn Bahçeli nin bir gün TV ekranlarýna çýkýp zart diye erken seçimi gündeme almasýný...
Ortamýn gerginliðini, piyasadaki düzensizliði, sonra birden kara bulutlar belirdi yavaþ yavaþ borsanýn en çok sevdiði belirsizlik bulutlarýný görmedik mi hepimiz.
Aradan koskoca 90 gün geçti, terste kalanlar "ya sabýr " dedi. O diyenlerden biri de bendim. O acýyý iliklerime kadar hissettim. Tam anlamýyla iliklerime kadar.
Nisan da ortaya çýkan erken seçim havasýnýn sebeplerini ve doðurduðu sonuçlarý yine yaþadýk, gördük.
Bir senaryo yazýyorum þimdi. Uyar yada uymaz. Beni baðlamaz "politikacýlar " gibi kývýrma payý býrakýyorum þimdiden
Sanýrým Yerel Seçimler için erken seçim ihtimalini zorluyorlar.
Nasýl olsa Genel seçimde iktidarýn aldýðý oy oraný ortada. Ayný sonucu ve/veya daha bir kötü sonuc olur mu ? Asýl aranan sorunun cevabý bu
O zaman baþka parametreler devreye girecek sanýrým.
Sormamýz gereken sorular ve alacaðýmýz cevaplarýn ardýndan gelecek olan yeni sorulara hazýrlýklý olmalýyýz gibime geliyor .
Bu arada;
Sevgili üstadým size ve bilgeme ve dahi Dandanakan abimize daha çok iþ düþüyor.
Sular yeteri kadar bulanýk, daha net görmemizi saðlayacak olan sizlerin ýþýðýna ihtiyacýmýz olacak
Sevgi ve saygýlarýmla

Yer Ýmleri