"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
sayýn selimtogrul dostum,
sizin yazýnýzdaki teþekkürlere tüm kalbimle katýlýyor ve güzel paylaþýmlarýnýzla tüm forumdaþlar adýna ben de size çok teþekkür ediyorum. foruma güzel enerjinizle can katan deðerli kiþilerden birisiniz.
daha önce de bir kaç kez þahit oldum, sizin öngörüleriniz genelde isabetli oluyor. umarým tüm yatýrýmcý dostlar için önümüzdeki dönem güzel, bol kazançlý, bereketli olur.
tabii, bir çok üstadýn da belirttiði gibi, kasým sonuna kadar volatilite ile hýrpalayabileceklerine ben de katýlýyorum.
aralýk-þubat sonu arasý ise alabileceðimizi alýp sonra bir süre (seçim sonrasý durum belli olmadýðý için en az eylül'e kadar) kenara çekilmenin uygun olacaðýný kendi adýma planlýyorum.
herkesin umduðundan daha iyi, hayýrlý bir dönem olmasý dileklerimle...
Grafikler ve Veriler Güncellenmiþtir...
Temel Tablolar da güncellenmiþtir...
Site Grafikler Linki: http://teknik-analiz.com/grafikler.html
NOT: Tablolarýn güncellenmesi için sayfayý yenileyin...
Hayýrlý akþamlar sayýn T/A eline saðlýk.
Bir þey soracaðým müsaaden'le bu yünsa grafiðin'de senin STC ve STCX göstergelerinin daha ineceði bir yer varmý.
Hayýrlý akþamlar...
STC olan Mavi renkli için son durak 0 (sýfýr) 'dýr. yani çok az bir yolu kalmýþ... Þu an 4.44 seviyesindedir...
STCX olan için de ayný durum ama o daha yavaþ olduðu için daha çok yolu var. Þu an 43.58 seviyesindedir...
STC ile genelde Dip ve Tepeler yakalanabiliyor. Sýfýra çok yaklaþtýðý için en yakýn destekten sekmesi gerekir diye düþünebiliriz ama bu düþüþ bitti anlamý taþýmaz. Defalarca, muhtemelen 3 veya 4 defa daha dibi test ettikten sonra gerçek anlamda dip olmuþ oluyor. Tabii ki bu derin düþüþler için geçerli. Düzeltmeler için bir defa deðmesi ile tepki verip hemen yükseliþ yaþanabiliyor...
Grafiði sizin için daha geniþ bir açýdan yeniden yolluyorum... Belli bir formatta olsun diye 0-100 arasýnda gösterim yapýyorum. Bu þekilde otomatik gösterim bazý sakýncalara sebep olabiliyor...
![]()
Yer Ýmleri