Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Teknik Görünüm
Zaman önümüzde koþuyor, biz kovalýyoruz. Bir türlü zamaný
yakalamak mümkün olmuyor. Þu an yeni olan 5 dakika sonra
eskimiþ oluyor. Veriler düne ait bugünse günlerden Perþembe.
Beyaz : Günlük-Haftalýk Pozitif
Turuncu : Saatlik-Günlük Pozitif
Yeþil : Saatlik-Günlük-Haftalýk Pozitif
![]()
https://twitter.com/DonKisot_BIST1
Doðru olsam ok gibi yabana atarlar beni/Eðri olsam yay gibi elde tutarlar beni
Sn. T/A , grafikte zoom (+-) yapýlabiliyo mu ya da yapýlabilecek mi ? Açýkçasý vadeye göre bakmak için çok önemli diye düþünüyorum... bi de 2 gün önce hisse seçildiðinde hisse grafiðine gitmiyordu þimdi hallolmuþ bu problem seçilince hisse grafiðine geçiyor ekran.... son olarakta naçizane önerim olarak aþaðýdaki fotoðrafý gönderdim kendim montajladým... hisse seçim menüsünün yanýna bir indikatör seçim menüsü eklenebilir mi? ( kodlama ve web dizayn iþi zordur bi amatör webci olarak bilirim
) Mesela indikatör seç kutucuðuna isteðe baðlý deðiþtirebilmek için bu þekilde bir düþen menü yapýlabilir ve ekranýn alt penceresindeki indikatör deðiþtirilebilir... RSI , MOST, MOMENTUM vs... bollinger seçilirse bar grafiðin üzerine yapýþabilir vs. ...bu eklemeler çok uzun iþler biliyorum sadece aklýma gelen fikirleri yazýyorum... belki zaten bunun planýný yapmýþtýnýz bilemiyorum.... Elinize , Emeklerinize saðlýk... Sevgiler...
![]()
____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...
Duhul : 2004 ...
... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...![]()
Geri dönüþ ve bilgiler için teþekkür ederim...
Zoom 'dan kastýnýz barlarý büyütmek ise zaten çalýþýyor. CTRL + Mouse Tekerleði ile Zoom yapabilirsiniz. Hýzlý Zoom için CTRL + ALT + Mouse Tekerleði iþinizi görebilir...
Fakat Zoom 'dan kastýnýz farklý zaman dilimleri ise (5dk. 1 saat, Hafta, Ay gibi) onlar da yakýnda eklenecektir. Þimdi iskeleti oturtmaya çalýþýyorum...
Bahsettiðiniz Osilatör iþlemlerini de düþünüyorum ama ne zaman olur bilemiyorum...
Aslýnda biz var olaný yeniden yapýyoruz. TradingView bu iþi zaten yapýyor. Fakat benim buradaki sýkýntým: WM_Sitem 'in çalýnmasý...!!!
O nedenle her þeyi yeniden yazmak durumunda kaldým. Yoksa WM_Sistem 'i TradinView 'a Osilatör olarak yüklerdim, herkes de kullanýrdý. Bu durumda bazý þeyler benim kontrolümden çýkacaktý...
Umarým sýkýntýyý anlayabilmiþimdir...
NOT: Ortalamlar sizin grafikte görünmüyor. Siz de bu þekilde mi çýkýyor? yoksa siz temizlediniz mi?
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
zoom için haklýsýnýz kaçýrmýþým bu detayý ctrl ile problemsiz yaptým þimdi...
sizin ortalamalar nokta nokta þeklinde ekranýmda ve ekran görüntüsü upload ettiðim sitede gözüküyor problem yok ama upload linkini hisse.net'e yapýþtýrdýðýmda bu nokta-nokta çizgiler gözükmüyor çoðu zaman... benim metastock ekran görüntülerimde de ayný problemi yaþýyorum. hisse.net' e atarken bi optimizasyon oluyo sanýrým .tam anlayamýyorum bu problemi...
![]()
þimdi attýðým fotoda gözüktü ortalamalar..
Yer Ýmleri