Nasýl bu þekilde iyi mi?
Olmadýysa renk söylemeniz yeterlidir...![]()
Ýþi o kadar esnek yaptým ki;
- Sistemleri yazarken artýk uygulamaya karýþmama gerek yok. Baðýmsýz bir dosyada PHP ile sistemi kodlamam yeterli oluyor...
Örnek:
GanHiLo Sistem 'in kodlarý...
Kod:$close = $arr->c; $high = $arr->h; $low = $arr->l; $HiLoLookBack = $Oscillator[1]; $HLd = IIF(Compare($close, Ref(SMA($high, $HiLoLookBack),-1), ">"), 1, IIF(Compare($close, Ref(SMA($low, $HiLoLookBack),-1), "<"), -1, 0)); $HLv = ValueWhen(Compare($HLd, 0, "!="), $HLd, 1); $HiLo = IIF(Compare($HLv, -1, "=="), SMA($high, $HiLoLookBack), SMA($low, $HiLoLookBack)); $color = IIF(Compare($HLv, -1, "=="), "Orange", "Blue"); $color2 = IIF(Compare($HLv, -1, "=="), "red", "green"); Plot($upperIndicators, $HiLo, 'GannHiLo(' . $Oscillator[1] . ')', $color, "solid", null, null, 0, 0, 3); Plot($upperIndicators, "c", 'Close(' . $Oscillator[1] . ')', $color2, "solid", null, null, 0, 0, 2);
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Sayýn T/A eline emeðine saðlýk,tüm arkadaþlara'da hayýrlý hafta sonlarý dilerim.
Piyasa'ya gelirsek bir müddet'tir yapýlan hareket þu'dur.Akþam abooo dow fena düþmüþ,sabah eksi açýlan piyasa,akþama kadar mal toplama,yatay veya hafif eksi-artý kapanýþ,Akþama abooow dow çökmüþ,ayný hareketlere devam.
Bu Dow zaten 21.500-22.000 aralýðýna inecek,yabancý takasý artýyor,bekleyip göreceðiz.
Teþekkür ederim...
DOW çok uzun soluklu düþemez..!!!
Benim yýllar önce yaptýðým zaman ve mekân analizine göre önümüzdeki en az birkaç yýllýk bir süreçte DOW inanýlmaz seviyelere gelecek. Artýk daha önce görülen o düþük seviyeler bir daha görülmemek üzere geride kalmýþtýr.
Çünkü DOW artýk yeni bir döneme girmiþtir ve düþe kalka bu yükseliþini gerçekleþtirecektir...
Ýlgili grafiði yanýlmýyorsam daha önce paylaþmýþtým...
Abi sorun bende. F5 yapmamýþým. Ben gidip yatayým.
Özürlerimi iletiyorum Hayýrlý geceler diliyorum
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
Size tebriklerimi sunuyorum.
Duruma hakim olmak adýna iki üç ay geriden okudum. Daha önceki sisteminizi de çok beðenmeme raðmen sürekli güncellemek durumunda kalmanýz makul gelmemiþti.
Sitenize ( tablet ile) bakabilme þansý buldum. Tasarým hoþ olmuþ.
THY günlük seçiminde sol üstteki veri (sanýrým ort verisiydi) alakasýz göründü. Normalde iþlemlerimde matriks mobile kullanýyorum. Mobilde halihazýrda bu seviyede grafik hizmeti veremiyorlar. Halen üzerinde çalýþýyorlarmýþ. Zanným o ki siz onlardan evvel bu iþi halledeceksiniz.
Azminiz ve eski/yeni takdire þayan çalýþmalarýnýz için sizi tekrar gönülden kutluyorum. Saygýlar.... Saðlýk ve afiyetle kalýn inþ.
Çok teþekkür ederim, beni mutlu ettiniz...
Bahsettiðiniz sol üst köþedeki veri aslýnda kapanýþ +/%deðiþim verisidir. Kýsaca son kapanýþa göre %kaç primli veya zararlý onu gösteriyor. Ýlk bakýþta anlaþýlmamasýna þaþýrmamak lâzým. Siz dediðinizde ben de baktým, inanýn bu neden böyle diye ben þaþýrdým...Sonradan aklýma geldi ki; son barýn ROC (%deðiþim Oraný) 'ný oraya yazdýrmýþtým ki ilk bakýþta gün içinde hissenin durumunu hemen görebileyim diye...
Daha açýklayýcý olmasý adýna yanýna bir de o anki fiyatýný yazdýracaðým bu þekilde daha net olur sanýrým...
Böyle bir geri dönüþ olduðunda çok seviniyorum. Hatalarýmý ve programýn çalýþmasýndaki eksiklikleri bana bildiriyor olmanýz benim açýmdan çok önemli... Bu tip geri dönüþleri çok önemsiyorum...
Þu an için tabletten kaydýrma ve zoomlama iþlemleri sýkýntýlý olacaktýr ama onlarý eklemek çok zor olmasa gerek. Ýlk baþta WM_Sistem 'i adapte edebilmek adýna çok detayý atlayarak gidiyorum. En azýndan ilk etapta daha önceki olduðu gibi resim þeklinde ve otomatik olsa bile yeterlidir. Hareket vermek için sadece tabletteki eventleri bulmam yeterli olur...
Fakat tekerlekli fare kullanýlan bilgisayarlarda hareket ve zoomlama çok kolay bir þekilde yapýlabiliyor. Zaten iþin en zor yaný da burasý. Kayýnca tüm verilerin kaybolmadan hatasýz gidiþ/geliþi bayaðý uðraþtýrýyor. Üstelik bir de rengarenk...
Her zaman görüþlerinizi beklerim. el birliði ile daha güzel olacaktýr...
Yer Ýmleri