Saatliði gündeme aldým ama henüz onun yükünü kaldýracak hazýrlýðým yok. O nedenle bir kenarda dursun, hazýr olunca o da çalýþýr. Þimdilik diðerleri çalýþýyorsa sorun yok demektir...
Bir bakmýþsýnýz saatlik de çalýþmýþ ama þu anki donaným ile bu mümkün deðil. Her saat baþý güncellemek gerekiyor. Benim sürekli bilgisayar baþýnda durmam imkansýz. Otomatiðe baðlamak gerekcek. Bu da zaman demektir haliyle...
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Bugün grafikleri daha düzenli olarak görebilmenizi ve sýralý olarak takip edebilmenizi saðlayacak olan gösterim þeklini de baþarmýþ bulunuyorum.
Ne zamandýr yapmak istiyordum ama nasýl yapýldýðýný çözememiþtim. Taþlar yerine oturdukça site daha bir profesyonel havaya bürünüyor. Basitlikten çýkýyor. Bu da umarým; beni mutlu ettiði kadar sizleri de mutlu ediyordur?
Listeden istediðiniz Hisse Koduna týkladýðýnýz zaman bundan böyle grafikler hemen ayný sayfada açýlacak ve sayfalar arasýnda dolaþmak zorunda kalmayacaksýnýz. Grafikleri peþpeþe takip edebileceksiniz.
Bir deneyin bakalým görüþleriniz ne olacak?
Sayfayý yenilemeyi unutmayýn...
Ben kontrol ettim Sn. T/A aynen belirttiðiniz gibi aktif olan sayfa üzerinde küçük bir pencere olarak açýlýyor, sanýrým tüm grafikleri tarayan arkadaþ içinde baya kullanýþlý olmuþ tek tek tüm grafikleri yeni sayfa açmadan geçebilecek, ellerinize saðlýk.
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Çok teþekkür ederim. Çabuk bakmýþsýnýz...
Grafik boyutunda küçülme olmuyor, grafiðin ölçüleri neyse o kadarlýk bir ekran açýlýyor. Farklý bir sayfaya yönlendirip birçok grafiðe bakýnca birçok sayfa açmýþ olmak zorluðundan kurtarýyor.
Yine de grafikleri ayrý sayfada açmak isterseniz listedeyken sað týklayýp menüden "Yeni sayfada aç" seçeneðini de seçebilirsiniz. Veya resim açýldýktan sonra da sað týklayýp da yapabilirsiniz. Ayný sonucu verecektir.
Yer Ýmleri