Haftalýk görüntü bu þekilde kanal alt bandýna geldik,Yukarý dönüþ baþlamalý önümüzde'ki haftadan itibaren yoksaaaa,
Sevgili Dandanakan abim, deðerli bilgemin kaleme aldýðý yukarýdaki yazýyý baþucu kitabý haline getirdim, yaklaþýk Þubat ayý baþýndan bu yana nakitte bekliyorum. Arada suya girip çýkýyorum ama, öyle çook uzun süre kalmýyorum o yüzden biraz bunaldým, en azýndan para kaybetmemeyi öðrendim, bu vesileyle deðerli bilgemin ellerinden hasretle öperim
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
Öncelik'le sayýn T/A ve Donkiþot üstad'a ben'de selam ve sevgilerimi ileteyim.
Yukarýda'ki bilgiler uygulayabilen için gerçekten deðerli bilgiler,fakat insanoðluyuz iþte her daim uyamýyoruz kurallara.
Ama en azýndan ihtiyaç olmayan meblað ile bir yatýrým yapmýþýz,þimdilik zarar'da olsada ihtiyaç olmadýðýn'dan sadece zaman kaybediyoruz diye teselli edelim iþte kendimizi selim hocam![]()
Selam ve hürmet bizden...
Bir süredir bu sayfadan da piyasalardan da rahatsýzlýðýmdan dolayý uzaðým...
Bu demek deðildir ki; elimde hissem yok...!!!
Her daim %100 maldayýmdýr...
Malum ben yatýrýmlýk düþünüyorum ve temettülerimi alýyorum...
Yukarýdaki maddelenmiþ tavsiyeler çok güzel ve uygulayabilen mutlaka baþarýlý olur. Fakat duygusuz yatýrýmcý olmak þartý ile...
Duygulardan uzak kalamayanlar (benim gibi) uygun zamanda alýp yatýrýmcý mantýðý ile satýþ için uygun zamaný beklemelidir. Beklerken de temettü alabileceði veya bedelsiz alabileceði hisseleri seçmelidir...
Benim þu anki stratejim bu yönde. Sürekli AL/SAT ile daha fazla kâr elde edilebilir ama bu durumda da sýký çalýþma, takip ve duygusuz olmak gerekiyor...
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Yer Ýmleri