Geçmiþ olsun. Grafiklerde baktýklarýmda sorun yoktu, elinize saðlýk. Teþekkürler.
Geçmiþ olsun. Grafiklerde baktýklarýmda sorun yoktu, elinize saðlýk. Teþekkürler.
Hayýrlý cumalar,
herkese saðlýklý mutlu gün dilerim.
Hayýrlý Cumalar...
Saðlýklý ve mutlu güzel bir gün olmasýný dilerim...
E6853 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Ýyi akþamlar...
Siteyi bir süre elimden geldiðince düzenli olarak yüklemek istiyorum.
En azýndan ben yeni sitenin taslaðýný ve ilk çalýþan hâlini ortaya koyana kadar imkânlar dahilinde...
Güncelleyemediðim zamanlar artýk idare edersiniz. Þehir dýþýnda olduðum zamanlar veya hasta olduðum zamanlar aksayabilir. Zaten yeni sitenin amacý hep bu doðrultuda olmuþtur. Aksamadan 7/24 hizmet anlayýþý ile...
Dikkat ederseniz imzamda ufak bir deðiþiklik yaptým:
- Önce "Grafikler" sekmesine basýnca otomatik olarak eski grafikler sayfasýný nostalji olsun diye açýp, akâbinde hemen Platform 'a yönlendiriyordu. Bu sayede güncelleme yapamadýðým zamanlar en azýndan Platform sayesinde otomatik WM_Sistem 'i kullanabilmiþ oluyorsunuz...
- Þimdi Platform için ayrý bir sekme açtým. Daha doðrusu hiç kullanýlmayan Ana Sayfa yerine Platform yaptým...
- Artýk Eski Grafikler sayfamýz yönlendirme yapmadan sabit olarak kalacak ve grafikler üzerinden oklarla geçmek isteyenler yine eskisi gibi kullanabilecek.
- Artýk duruma göre diðer tip grafikleri de güncel tutmaya çalýþýrým ama bu çok zaman alacaðý için ben þimdilik sadece WM_Sistem için olanlarý güncellemeye gayret edeceðim.
- Hafta sonlarý fýrsat bulursam tümünü güncellemeye çalýþýrým...
Dualarýnýzý esirgemeyim. Uzun zamandýr var olan bu aðrýlardan bir an önce saðlýðýma kavuþursam yapmak istediðim çok proje var fakat hepsi yarým yamalak öylece kalýyor...!!!
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Günaydýn üstadým,
Tamam mum yandýkça çevresini aydýnlatýr da siz aklýnýza düþeni yapmak için
kendinizi yiyip bitiriyorsunuz. Sonra da aðrýlardan, sýzýlardan þikayet ediyorsunuz.
Herþeyi ekonomik kullanmamýz gereken bir yaþa geldik ama hala delikanlý
gibi davranýyorsunuz. Yaþadýðýnýz saðlýk sorunlarýnýn müsebbibi sizsiniz.
Önce saðlýk ardýndan iyilik, güzellik, kolaylýk diliyorum. Kendinize iyi bakýn.
https://twitter.com/DonKisot_BIST1
Doðru olsam ok gibi yabana atarlar beni/Eðri olsam yay gibi elde tutarlar beni
Yer Ýmleri