Originally Posted by
oyunagelenadam
Merhaba kolay gelsin..
Yanlýþ anlamayýn hocam istek ile ve zevk ile takip ediyorum.. taktýr ediyorum..
Hocam siz yanlýþ anlamayýn ama uðraþtýðýnz þeyi biliyorum ama size sadece þunu demek istiyorum..veriyi grafiklemek istatistik yapmak çok zor biliyorum ama pasta aracý kurum göstermekten se..
Tavsiyemdir ciddi anlamda akd ye yukleniniz..
Mümkünse bunu haftalýk deðiþim olarak yapýnýz.. bakýnýz bende incelerim spotta yorum yaparým hatta öyle bir zaman gelir ki oluþan trendde ya da uzun yýllar kaldýðým bazý kaðýtlarda beni ya çýkarmýþ ya da tutmam için desteklemiþtir..
O yüzden akd olayýna biraz kafa yorsaniz daha doðrusu ona odaklanmanýz daha az yorucu olur..
Lütfen bu dediðimi ciddiye alýn..
Sadece haftalýk akd paylaþýp kuþlu site de fenomen olanlarý biliyorum..ve bunun grafikte örneði ve istatistiði hiç görülmedi..
Akd ye kafa yorun daha tutarlý olur pasta olayý kimi zaman altý dolu olmuyor..heyecanla izlettiriyorsunuz kendinizi..
Saygýlarýmla
SM-N935F cihazýmdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok teþekkür ederim, faydalý ve güzel bilgiler... 
Ben zaten AKD derken pastadan bu bilgileri almayý kast etmiþtim. Yoksa pasta ile AKD farklý þeyler mi?
Daha önce bu iþlerle hiç ilgilenmedim. Ben Teknikçiyim. Takasa pek aklým yatmaz...
Fakat böyle bir programla bu alana da girilebilir ve bir çok kiþiye faydam olabilir diye düþündüm...
Sizlerin de yardýmlarý ile programý olmasý gerektiði hâle getireceðimize inanýyorum...
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Yer Ýmleri