Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
yav abi ölene kadar neler çektirdi topraðýna aðýr gelmesin de bir bilsen rahmetli
eþimden ayrý 4 yýl gurbetlerde montajcý olarak çalýþtým..
çocuðumun sezeryan parasýný bagfaþýn verdiði temmettü ile yaptýk çok þükür
çocuðum ben eve gelince korkuyordu kim bu adam deye
dediðiniz gibi herþey Rabbimin mukadderatý
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
Bist 100 grafikli yada grafiksiz bir yorum rica edebilirmiyim. Sert düþecek söylentisi var dogrumu hocalarým
Aslýnda bu grafik size daha iyi cevap verebilir. xu30 düþüyorken xu100 düþemiyor.? ??
sizce neden olabilir.
Açýk satýþýn orada etkin olmasý tabi büyük etken ama neden?
Bu arada Lübnan da büyük bir patlama olmuþ. Kaos kan gözyaþý .. Senaryo hazýrlanýyor gene. Zýrhlarý kuþanýp u100 den inip u100 den etkilenmeyen atlara binmek gerek.
bilanço dönemi ... Sanki çok satýþ yapýldý da.. millet evinde oturdu . Hani twiter da .. bir martý kanadýný uzatýyor "millet aç..aç" diye baariyo ya. Ýstanbul un en mutena semti olmasada belli baþlý 3 bölgede yerleþik düzenim var. Kiminle kouþsam ya iþten çýkarýlmýþ, ya da çýkarýlma korkusu yaþýyor. Evlerde tesisat iþi yapan elemana soruyorum. "Abi mecburi iþler dýþýnda patlayan boru, deðiþen musluk yani acil hizmetler dýþýnda banyo mutfak tamiri tadilat iþi yok diyor." Sokaða bakýyorum alýþveriþ poþetleri sadece zaruri ihtiyaçlar. Ekmek sigara alkolhayat çok güzel ekonomi çok iyi. baþaracaðýz. Geçen seneki otomobil satýþlarý ile bu seneki otomobil satýþlarýný kýyaslama. Ticari araç pazarýný kýyasla. birçok sektör kapalý.
Ya yatalým be abi.(tabi birlikte deðil)
Þimdi Medwig abi gelir baþlýðý basar siyaset yapmayýn genþþler diye fýrça atar.
Yer Ýmleri