Günaydýn Genþþleeeer !!!!!

Originally Posted by
Dandanakan
Dedin hatta kýzdý bizi tehdit etti giderim bu topikten dedi.
KÜSTÜM...
Yahu sen ki koskoca Baþlýk Ýdare Amirisin (BÝA). senin ne iþi var çarþýda pazarda.
He ne iþin var abi.
Ýnsan hiç düþünmez mi Tamam hadi düþünemedin. Yaþlýsýn falan ama bu bir mazeret deðil ki abi.
Söylicen ordan bi çömeze "kardeþ bak ben çarþý pazar yapýcam burdaki deliler graf falan ister. Öyle yalancýktan 1-2 grafik salla bak hepsi burda kayýtlý der" .
Yalan mý üstadým. Bence amirim bu iþi biraz boþlamaya baþladý.
Yahu sen mi baþlýk sahibi misin? Öyle kafana esip ben gidiyorum diyosun. Baþlýk sahibi bile akþam dükkana bakmaya geliyor yahu. Olmaz arkadaþ olmaz böyle. Lütfen iþimize gereken özeni itinayý ve titizliði gösterelim. Nedir ya .. Çarþý pazar.
Bak dün gitti servis parasý. Vallahi aracý kurum benden daha fazla komisyon kazandý. Nedir be abi 2 lot parasý kaldý.cýh cýh ..

Originally Posted by
e.yegen
Hisse net forumunda algý ya ters hareket etmeli heleki VOB forumunda okuyupta malda olan kalpden giderdi dün ne idi þimdi ne.tamamen psikoloji bu borsa..
Abi bizi bulaþtýrmayýn. Bakýn hepimiz kötü yola düþeriz. Yahu þurda 2 tane grafik göremedik sen diyon viop vob . Bizi orda ham yapar yerler abi biz orda yerler.

Originally Posted by
MR&MRS
polis mi bastý topiði kimseler yok
yada paralarý saymaya giddi herkes

Ne parasý be dün pantolon elden gidiyordu az kalsýn

Originally Posted by
T/A
Gitmeden size bir de
GEDZA grafiði paylaþayým...
Sayfasýna koymadým. Ýsteyen buradan oraya ekleyebilir...
Orada bizleri pek takmýyorlar...
GEDZA için yaptýðým
Kanal Çalýþmasý...]
Orda hafif bi arýza var abi. Ben gelicem de . Bana uygun þartlarýn oluþmasýný bekliyorum 

Originally Posted by
MR&MRS
prenses bilmiyorsan Selim aðbeye sor o sana annatsýn paranýn ne olduðunu

...
..
:
Hiç bi iþe yaramýyo sizde olmadýðý içinde sorun yok dert etmeyin. O olmadan hayat gayet güzel. Gerçi olursa daha güzel olduðuna dair iddialar var ama. Bizde olmadýðý için pek dert etmiyoruz

Originally Posted by
alyel
O zaman ben de istiyom "para"
Nerde satýyolar ? :
?
Ablam bu saatten sonra ne yapýcan parayý . para bizi bozar bu saatten sonra. Erken yaþlarda olsa belki. Boþver.Takma kafaný Sen bi avm falan gez deþarj ol. Bak eniþteye de fazla yük olma.

Originally Posted by
MR&MRS
selimim koþ koþ CAFER usta adresi þaþýrmýþ

O KÝM YAHU ?

Originally Posted by
MR&MRS
Elon Musk: Açýða hisse satanlara saygý göstermeyin
.. GameStop hisselerine...
bu adamý öldürürler yakýnda
Bu konuyu açalým belki yeni gelen akideþlere faydasý olur..
Ohhhh be...!!!Yahu 12 saat bi þey yazmayýnca amma dolmuþum. Þu kaveler açýlsýn artýk.(ayrýca bu konuda 2 çift lafým var . ilerde sölicem)
Haa bu arada. dünkü rüzgara inanýp yelkenler þiþer diye balýklama atlamayýn Tam sazan havasý bu hava. Ne olur ne olmaz STOP yapmayý becerin. En kötü günlük yevmiyeden olursunuz. Öteki türlü pantolonda elden giderse kar kýþ kýyamet poponuz açýkta kalmasýn. DÝKKAAAAT.!!!!!
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
Yer Ýmleri