ben bu temelci arkadaþlardan rica ediyorum
en beðendikleri 10 hisseyi yazarlarsa düþüþlerde ona göre sarýlalým
ben bu temelci arkadaþlardan rica ediyorum
en beðendikleri 10 hisseyi yazarlarsa düþüþlerde ona göre sarýlalým
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
[IMG]Son Formasyon:YUKARI STOPLOSS Son Kapanýþ:5,8900Deðiþim:+0,5300Yüzde Deðiþim%+9,89Sinyal DurumuSistemimiz bugün bir NAKÝTTE KAL sinyali verdi. Önceki SAT tavsiyesi 2 gün önce 27.01.2021 tarihinde hisse senedi fiyatý 5,5350 iken yapýlmýþtý. O zamandan beri PRKME %+6,41 yükseldi.Piyasa GörünümüPiyasanýn yukarýya gitme hevesi bir boða formasyonu tarafýndan uyarýlmamamýza karþýn artýk kabul etmemiz gereken bir olgu. Daha önceki SAT sinyalimiz belli ki baþarýsýz oldu. Olur böyle. Bazen mum çubuðu formasyonlarý da yanýlýr. Bunun için size bir özür borçluyuz, ama iþte tam da bu nedenle stoploss mekanizmamýz var. Son ayý formasyonunun yukarý stoploss'u bugün tetiklendi. devamý...
28/01/2021 - 29/01/2021 tarihinde PARSAN MAKÝNA PARÇALARI SANAYÝÝ A.Þ. paylarý ile ilgili olarak 28,50 - 31,70 TL fiyat aralýðýndan 0 TL
toplam nominal tutarlý alýþ iþlemi ve/veya 1.129.559 TL toplam nominal tutarlý satýþ iþlemi tarafýmca/ortaklýðýmýzca gerçekleþtirilmiþtir.
Bu iþlemle birlikte PARSAN MAKÝNA PARÇALARI SANAYÝÝ A.Þ. sermayesindeki paylarým/oy haklarým 29/01/2021 tarihi itibariyle %66,73
sýnýrýna ulaþmýþtýr/aþmýþtýr/altýna düþmüþtür. Ýþlemin detaylarýna iliþkin bilgiler aþaðýdaki tabloda yer almaktadýr.
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
Bu GMS ve Reddit meselesi meydan muharebesi tadýnda olacak ama global bir sorunu tetikleyecek bahane olur mu bilmiyorum. ama ilgiyle izliyorum.
Bu konuda Özgür Hocanýn videosu . Ýzlememiþ olanlar için pazar keyfi niyetine
https://youtu.be/UBKh7tpTAgM
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
Olabilir selim her þey mümkün ben Nisan ayýnda bekliyordum global bir sorun ama her an her þey olabilir bu piyasalarda.
Kumar oynadýðým hisseler bunlar elimde
Tuborg
Atlas
Sanko
Ege gübre
Temeli saglamlar uzundur elimde olanlar
Arsan
Arçelik
Kochol
Ýndes 2 hafta oldum alali
Vesbe
Info
Tofaþ
Algyo
Ýsmen vardý 1 yýl tuttum grafik diklesince sattým 4 lira 14.5
Bende de hesapta temeli saðlam Asel oyak kozaa varda yerinde saymaktan, aþaðý salmaktan, patinaj yapmaktan baþka yaptýklarý bir þey yok þimdilik.![]()
Yer Ýmleri