Sevgli nilkiz,
Aþaðý yukarý burada yani baþlýðý takip eden herkes bi poz açýk, bekler durumda. mesela açýk poz da eksiye düþünce konuya bakýþ açýsý farklý, poz artýya dönünce farklý olabiliyor. Bu durum yanlýþ anlamayýn sizin üzerinizden örneklem yapýyorum. Bazen çok neþeli yada bazen çok... nasý desem inciniyor insan. hani video da hasan abi var ya seyrettiniz o videoyu psikoloða giden hasan abi. Aynen durum öyle oluyor. Ama asýl mesele bu poz deðiþimlerindeki artý ve eksiyle nasýl baþa çýkabildiðiniz gerçekliði.
Ýzcan ýn aslýnda size demedi ama siz öyle anladýnýz. etik manada, çok kýsa bir süre içinde yüklü bir para kaybý yaþayan birinin ruh halini betimlemeye çalýþtý.üstüne olaylar magazin . Bilmem anlatabildim mi. Bizde bunu yýllardýr yaþayan insanlar olarak her gün o uçurumun kýyýsýna gidip gidip dönüyoruz. siz saðlam temeli olan taþ gibi firmalara yatýrým yapýyorsunuz. Küreselci diye tanýmlanan kitle baþka bir yatýrým mantýðýna sahip, hem trader olup hem yatýrýmcýlýðý yapmaya çalýþanýn maceralarý farklý . çeþitliliði görebiliyor musunuz? Dolayýsýyla bir an algýda seçicilik oluþuyor.
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
Yer Ýmleri