Koskoca OYAKC bu .. Fiyat olarak üstte kalsam ne yazar. En kötü ihtimalle bile olsa 1 ay sonra en az yüzde 10 alýrým ben buradan.. 1 yýllýk faiz oraný kaç .... vergi yok, sigorta yok, muhasebeci ücreti yok. personel maaþý yok. YATARIM AÞÞA bana ne Fabrikanýn genel müdürü düþünsün![]()
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
Vay canýna SEKFK ne yapýyor bugün aþaðý yukarý aþaðý yukarý bi günde %15 marj açtý kendi kendine. hesapta tavan %10muþ
ne istiyonuz abi siz? TAVAN mý ?
kaç tane tavan lazým size. geçen hafta 2 tavanýnýz vardý birini siz bozdunuz zaten adamýn üstüne mal yýktýnýz o da meriye parketti malý dünde meri zararýna çýktý. Az sabredin 3 gün içinde %5 garanti diorum. Daha bunun grupçusu var þebeði var. kimse mal çýkamadý ki orda herkesin ortalama aþaðý yukarý 5.40-5.50 lerde bakýnýz AKD ye![]()
Gidecek tahtayý durdurdun selim bi rahat býrak speki.![]()
Valla darýlmayýn ama ben þikayetçiyim bu 2020 Mart ayýnda gelen tayfadan. Abi adamlar alýþmýþ her gün tavan tavan giden hisse bekliyor. Dolapta da lokum var. Cevizli ister misiniz? Yahu adam 0.01 kademeye mal çýkýyor nasýl baþedeceksin bununla.Ateþten gömlek giymiþ sanki. Aldýðýný 2 üst kademeye satýyor eee. sonra alan adam napçak bunu. Yani sözüm size deðil tabi GP abi de biraz oturup düþünmek lazým. Nasýl olmalý yada nasýl olacak bu iþler. 2-3 gün mal taþýmýyor adam abi. 4 kademe düþüncede veryansýn ediyor.
hangisi abi. Sabahtan beri bi sürü yere girdim çýktým
Yer Ýmleri