Originally Posted by
GP
Haklýsýn.Ben uzun vadeciyim.Þirket batmazsa sorun yok.Eski sevgililerden geri dönen olmadý.
Yaþarbank,sbah,çeaþ,kepez

)
Sabýrla koruk þarap olur

)
Haa bak bu ayrý bir konu abi. Ama bana kalýrsa EROL AKSOY a bu dönem biþi olmaz. Niye olmaz çünkü daha önceki dönemin acýsýný çýkardýlar tv radyo yu elinden aldýlar.Banka ya biþi olmadý sanýrým o duruyor. ama Allah var. adam iþine sahip çýkýyor. Asýl mesele ne biliyor musun abi. Dürüst patron.
Patron dürüstse sorun yok. bugün olmadý mý. yarýn olur. olmadý mý ertesi gün olur. Olmadý mý. ertesi gün olur ama mutlaka olur. bana kalýrsa Yani benim açýmdan o firmanýn ederi en az 50 tl. Ben bunun aynýsý 3 sene önce GEDZA baþlýðýnda söyledimde bana etmedikleri laf kalmadý . yok pazarlýyormuþum yok firmanýn paralý elemanýy mýþým. ohhho bi sürü laf. Bak GEDZA kaç para þimdi? hadi git al. Alabilir misin ? Var mý o yürek o para.. Bende yok. Bu þirketinde ederi en az 50 tl bana kalýrsa.. sebepleri tek tek yazarýmda burasý onun yeri deðil. Sonra adýmýz çýkacak dokuza inmeyecek sekize
boþver abi. Sen en iyisini bilirsin. 2026 diyorsun bende 50 tl diyorum. zaman gösterecek kim haklý ....
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
Yer Ýmleri