Güzel insanlardan güzel fikirler gelmiþ, bence de son gün sinyal tablosunun yayýnlanmasý þimdilik iþimizi görür, kolay gelsin herkese...
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Bizim buralarda bir tâbir vardýr:
- Süyükten yitmek... diye meali "duvardan düþürmek" olarak çevrilebilir...
Aslýnda dediðiniz gibi þimdilerde sorun yok ama ileride sorun olabilir. Fakat Sistem ortada, grafikler ortada ve hergün güncelleniyor. Yani bugün AL veren yarýn bundan vazgeçmiyor. O sinyal orada kalýcý oluyor. O nedenle Sistem 'e inanýp güveneler için sorun olmaz. Lâkin kitaba ortadan dalanlar olursa hiçbirþey anlamayacaðý gibi burada da çamur atabilirler. Bu durumda bizimde cenaze namazýmýz olur o vakit.
Ben oradan da güncelleme yaparým, kimse endiþe etmesin; lâkin o zaman ortada ne tablo kalýr, ne liste ...))
Latife bir yana Don Kiþot Üstad doðru ve önemli bir noktaya dikkat çekiyor. Ýleride birilerinin kasýtlý hareket etme ihtimali de mevcut. SPK kurallarý da ortada. Malumunuz önceleri liste veriyordum ama SPK kurallarý deðiþince mecburen grafiðe geçtim. Þimdi yine baþa dönüp ayný sýkýntýlarla karþýlaþma riski var...
Þimdi tam da bu noktadayýz...![]()
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Ben explorasyonu iþte bu nedenle istemiþtim, hazýr tablo yerine isteyen kullanýcý istediði bilgiye grafik gezmeden ulaþsýn diye. Grafik bilgiye ulaþýldýktan sonra incelensin diye... Israr etmek için yazmýyorum, sadece isteðimin nedenini açýklamak istedim.
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Ýstiþarenin önemi bir kez daha ortaya çýkmýþ oldu. Konuþtukça neler ortaya çýktý görüldüðü gibi...
Keþke ilk baþta Explorason isteme nedenini de açýlasaymýþsýnýz... Daha önceden birçok þey görülmüþ olurdu. Yine de zararýn neresinden dönlürse kârdýr...
Þimdi kafamda taslaklar þekillenmeye baþlýyor. Doðru yönü bulmaya baþladýk...
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Bir þey söyleyebilir miyim?
günlük durum baþlýðýnda
düþenler/yükselenler varda
turuncu/yeþil
olanlar neden olmasýn
sonuçta ayný verileri iþlemiyor mu?
Yani mantýklý mý sizce
Yer Ýmleri