THYAO...
Bundan aylar öncesinde hatýrlayanlar bilirler:
THYAO için dip tesbiti yapmýþtým. O zamandan bu zamana da deðiþen bir durum olmadýðý için yeniden yazmadým diye hatýrlýyorum...
Þimdi ise durum tesbiti ve
Sistemin saðlam senetlerde nasýl güzel çalýþtýðýnýn gözlemlenmesi adýna yazýyorum.
Þimdi hemen akla þu soru gelebilir:
-
Trend bitti mi?
Bence görünen henüz bitmedi. Lâkin içerisinde bulunduðumuz düzeltme bu hisse için de kaçýnýlmaz olduðundan (çünkü çok kaþýrý yükseldi ve biraz yük atmasý lâzým) bir miktar düzeltme yapýyor...
Nereye kadar sorusuna ise grafikte iþaretle cevap verdim. Teknik olarak
865-8.55 olan bu seviyeye kadar ki düþüþler normal karþýlayacaðým düþüþlerdir. Devamýnda salýnýmlar ve sonra son dalga ile yeni zirveler test edilerek iþ nihayete erecektir...
Þimdilik zirve için hedef vermek doðru olmaz. Fakat yeni zirveler olmasýný bekliyorum. Bu hissede henüz iþ bitmiþ deðil!!!
Gerçi ayný durum
Endeks için de geçerli ama orada birçok hissenin birleþimi söz konusu olduðundan tek tek
hisse analizinden farklý görüntüler ortaya çýkacaktýr. O nedenle hisse bazlý bakmakla, Endeks bazlý bakmak birbiri ile karýþtýrýlmasýn...
Þimdi grafiðe bakacak olursak;
Orta Vadeli Trendin kýrýlýmý;
Osilatörün kýrýlýmý ve
Sistemin son 5 gündür
kýrmýzý (
Turuncu) olmasý ve eklediðim
Fibo seviyeleri üzerinde harekete geçilmiþ olmasý bize durumu net olarak gösteriyor.
En baþýndan beri
Sistemi takip eden birisi hiç kafasýný yormadan aldýðý bu senetten; hayal edemeyeceði kârý elde etmiþ olacaktý. Üstelik çok fazla parazit sinyal de üretmemiþ. Net sinyaller üretmiþ. Ýþte saðlam senetlerde
Sistem böyle iyi çalýþlýr. Fakat dandik senetlerde çok aþýrý dalgalanma ve volatililte olduðundan saðlýklý sonuç üretemeyebilir. O nedenle sürekli saðlam senetleri seçin ve
Sistemi sadece bu senetlere uygulayýn diyorum...

Yer Ýmleri