Originally Posted by
Zdx&Lunar Soul
Sayýn Kebir bir de pegyo örneði var.Ýkisini de yapan ayný.O Mýzrak 10 yýldýr BTCIm de kýpraþmamýþ burada hiç olmazsa 1,10-3 hareketi yaptýlar zaten.Öyle þeyler yazýyorsunuz ki bizle cevap vereni karýþtýrýyorsunuz sanýrým.Bizim kim olduðumuz neye yatýrým yaptýðýmýz azýcýk öðrenmek isteyene belli.Birazcýk açýp okuyun lütfen.Þimdi ben buraya bazý kayýtlý kuyutlu belgeler koyarým hiçkimsede olmayan ondan sonra herkes ettiði laflardan utanýr.Buralarý bazýlarý iyi okusun 2014 yýlýnda þirketten yapýlan bazý açýklamalara ben sebep oldum.Varsa benden daha çok bazý þeylere çabalamýþ aranýzda buyursun konuþsun.Lafým size deðil Sayýn Kebir.Katkýlarýnýz için teþekkürler.
þu belgeleri koyun bakalým paylaþýn ögrenelim...þimdi btýcým sökenin sahibi eyvallah...sökdeki hareket batýçimden bagýmsýz olamazmý?borsada bir sürü örnek mevcut..afyonda hareket olunca çimsada hareket olmalýmý?afyon arsa hikayesý yeni fabrika hikayesi ile nerelere geldi?100 milyon sermayeye 160 milyon özsermayesi mevcut 7,93 fiyat ucuzmu pahalýmý,?bir sürü örnek verebilirim...siz burda öyle yorumlar yapýyosunuzki delirmemek içten degil...biz hissedeyiz kendimize göre yükümüz var zamaný geldi tahta yaptýk kademe tuttuk yada kaldýrdýk(ha bu 8 yada 12 kademe arasýnda oluyor)..bizde bi gurup yatýrýmcýyýz eþle dostla hareket ediyoruz....kendimize göre pozýsyonumuz güçlü...ama biyere kadar?biz burda bilançoyu satýn almýyoruz 2 yada 4 ay arasý bitecek büyük bi yatýrýmdan bahsediyoruz...ha gider gitmez o bizim iþimiz degil...bizim günde 17 milyon lot cevircek gücümüz yok...sizinde burda konusup batýcým tahtasýna ayar vereceginiz olmadýgý gibi?batýcim sökenin anasý yada babasý olmasý gidip gitmemesine engel degil...
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSÝYESÝ DEGÝLDÝR
Yer Ýmleri