Bunlara bende düþüncelerimi yazarsam sen bu gece derin düþüncelere dalarsýn.Ha o gün gelsin gerekli yerler bilecek zaten fikirlerimi.O arazinin SOKE ye faydasýný bekleyeceðine önce sahip olana faydasýný beklemelisin.Eninde sonunda tabii ki faydasý olacak.Hele hiç dikkate almadýðýn bir olay var bu birleþme hangi çatý altýnda olur?Birinin sermayesi 80 mln diðeri 260 mln.Bir diðer konu birleþmenin olacaðý zaman ki emin ol bunu þu an olacak olsa da istemezler çünkü deðerleme raporlarý gelecekken BTCIM in 160 mln dolardan iþlem görüyor olmasý tamamen çýlgýnlýktýr.BSOKE zaten incik cýncýk herþeyini açýkladý BTCIM de neler var neler herkesin þaþýp kalacaðý.Bu konularda çok yanlýþ adamý sýnava tabii tutuyorsunuz.Þimdi herkese iyi geceler dilerim.
AKALT-AKSGY AKSGY-SAFGY birleþmelerinde arþivleri bul aç bak bakalým oralarda neler yazmýþým neler olmuþ.
Sn. Zdx&Lunar Soul, üslup doðru olduktan sonra her soruyu cevaplandýrmaktan keyif alýrým. Uzun süren bir iþ toplantýsýnda olduðum için yazýnýzý okudum ama yanýt vermek þimdi mümkün oldu.
Verdiðiniz örnek benim size sorduðum "kaçtan satayým?" Sorusuna hiç denk düþmemiþ. Tekrar hatýrlatayým. Ben size o soruyu bu forumda senetin geleceðine iliþkin yorum yaptýðýnýz ve ahkam kestiðiniz için bir bildiðiniz vardýr diye sormuþtum. Neyse. Cevap verip vermemek sizin bileceðiniz iþ.
Sizin örneðinizle benim sorum arasýnda bir benzerlik olmadýðý için yanýt vermem zor. Ama eðer yazdýðýnýz kurguya illa bir yanýt istiyorsanýz o halde bile size olumsuz bir düþünce beslemezdim. Bu da benim insanlara yaklaþým tarzým diyelim.
Bir de ayný cevap içinde bir bana bir de tahtadaki birilerine mesaj verme çabasýndan sýyrýlýn lütfen. Ben sýradan bir KYyim.
Son olarak madem siz yazdýnýz ben de bir kez daha fikrinizi sorayým. 4~6 ay sonra dermiþsiniz ya hani. O sürenin sonunda BSÖKE için hakettiði yer bugünle kýyaslarsak olumlu mu sizce? Dikkat Batýçim i sormuyorum
Ýyi geceler
yeni üretim tesisi batýsöke çimento a.þ ye aittir ,borsa kodu bsoke dir....
yatýrým tavsiyesi deðildir..
https://m.sondakika.com/haber/haber-...nligi-suruyor/
Yatýrým iþi ciddi bir iþtir gerçeklere göre hareket etmek gerekir,Batýsöke'nin kendisi bile 8,5 usd den Batýçim hisselerine yatýrým yapmýþ siz daha neyi savunuyorsunuz,Patron Tufan Ünal bey ne demiþ o zaman "ne kadar karlý bir yatýrým yaptýðýmýzý 5 yýl sonra göreceksiniz" demiþ,ben Tufan beyi dinlerim 8,5 usd ne eder bugün 8,5*3,55=30 lira kar edecez demiþ adam aradan 11 yýl geçmiþ yani 40-50 olur artýk,ha bu arada Batýçim 50 olursa Batýsöke'de 100 milyon dan fazla finansal kar yazar sizede faydasý olur,bu kýyaðýmýda unutmayýn,arsa demiþsiniz birde Bornovada'ki 1000 dönüm arsa kimin acaba?Söke'ye ancak hissesi oranýnda faydasý olur.
Yer Ýmleri