Zahmet olacak ne diyoruz yazýlarýmýzý okuyup anlayacaksýnýz.Emeksiz yemek bile olmaz.Bugün bu tahtayý kopardýnýz kopardýnýz yoksa ihale sizde kalýr.Ben de merak içindeyim seans sonu ne olacak.
BSOKE 1,26 olduðu gün 7,8 ler olan BTCIM bir de bedellide kasaya koyduðu 130 mln tl den bugün 26 mln lira + yazmýþ olacak bugün 7,20 çalýþacak.1,26 olan BSOKE bugün 1,62 olacak.Sonra bir yerde yanlýþ fiyatlama var deyince birileri bize kýzacak.ne diyeyim saygýlar hürmetler.
Dünyanýn hiçbir coðrafyasýnda bu kadar birbiri ile organik ortada 2 þirket varken herþeyi geçtim hiçkimse ödenmiþ sermayesi yüksek olana yatýrým yapmaz.Tabii ikisinde de mallanabilmek kolay olsa.Burada mallanmak kolay ama diðer tarafta deðil.En büyük fark bu.
Yazdýklarýmýn sonuna kadar arkasýndayým gelsin birisi bir kusurumu bulsun özür dileyip hatamý kabullenmeye hazýrým.Biz buradaki bazýlarý gibi ufak hesaplar ufak vurkaçlar peþinde deðiliz.öyle olsa zaten yazý yazmam iþime bakarým.Bilen bilir bu 2 þirket hakkýnda doktora tezi yazsam üniversitelerde ders niteliðinde okutulur.Amacým ne polemik ne de birilerini kýrmak.Þu yukarýdaki yazýnýz bile benim ne kadar düzgün bir insan olduðumu anlayana gösterir.Tüm yazýlarý okuyor olsaydýnýz iyice yukarýdaki yazýyý zaten yazmazdýnýz.Kim kiminle ne cebelleþmesi BSOKE - BTCIM birbirinden ayrýlmasý bilimsel olarak imkansýz 2 þirkettir.Kusurumabakmayýn ama yazdýklarýmýn çoðunu ya okumamýþsýnýz ya anlamamýþsýnýz.
BTCIM BSOKE nin % 75 ine sahipken yazýnýz çok ilginç olmuþ.Neyi kimi kötülemiþim.Hele bir de sizi alkýþlayan arkadaþ var.2,60 ta uçuyor kaçýyordu Gap var dedim ne oldu?Hey gidi günler.Bak ben birileri gibi özelde ne cevap veririm ne de özelde yazýlanlarý çok lehime bile olsa kullanýrým.Size tavsiyem bir durun iki nefes alýn önce yazýlanlarý okuyup iyice anlayýn.
Buralarda en büyük pazarlamalar özelde döner.Özelde sizin bana satacaðýnýz yeri bile sormanýz büyük hata.Bende bilmem anlatabildim mi?Diðer yazan arkadaþa da kendim kadar kefilim hodri meydan.
ve belki gözden kaçýrdýnýz birilerinin iddia ettiði gibi bu 2 þirketin birbirinden gece ile gündüz gibi ayrýlmasýna imkan yok.Hodri meydan öyle iþkembeden örnek vermek yok.Ýsteyen emek verir uðraþýr bulur.Arþivde zamanýnda ne yazýlarým var.Bir o kadar da silinenler var.Sayýn Ali Sami Yen bu soruyu size soruyorum.Cevap vermesenizde yazdýklarýmý çok iyi deðerlendirmenizi tavsiye ederim ;
Þimdi BTCIM 8,50 lerde uçacak kaçacak yazsaydým.Sonra siz beni ya dur arkadaþ daha geçen 6,20 ydi diye uyardýðýnýzda da size de gider yapsaydým.Sonra 7,20 de size gelip ne olacak bu BTCIM in hali diye özelden sorsaydým.Siz de bende bilmem ki dediðinizde olsun ben zaten 8,40 verdim 7,30 geri aldým yazsaydým.Mesela hakkýmda ne düþünürdünüz.Peþine de BTCIM in hikayesi çok güzel tek hikayesi olan þirket deseydim sizde bana senin hayatýn hikaye olmuþ dermiydiniz.
Birilerine burada icazet BTCIM de de terse kürek talimatý verilmiþ.O yüzden burayý rahat býrakmam.bu mesajýmý suyun baþýndakine yazýyorum.Bu iki þirketi birbirinden ayrý düþüneni elimden geldiðince üzerim.
Hiç mi vicdanýnýz sýzlamýyor sizin baþýnýza Orascam çorabýný öreni ödüllendirirken.Vay arkadaþ biz size ondan bile daha büyük kötülük yapmýþýz demek.
Amin demeye kalkýþtýðýnýz iþi iyice gözden geçirmenizi tavsiye ederim.Bak ben çevirdiðiniz dolaplarý hiç yemiyorum.
Burada herþeyi çok bildiðini iddia edenler bu þirketin zamanýnda 3,4 mln lot BTCIM hissesine 23 mln dolar verip aldýðýný þimdi o hisselerin 6 mln dolar civarý olduðundan da mý haberleri yok.Biz BTCIM i savunurken aslýnda buradaki þirketi de savunmuþ oluyoruz.Ama buradaki bazý arkadaþlarýn derdi baþka.Öyle olmasa bize gider yapmazlardý.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri