Hareket baþladý sanýrým an itibariyle 1.65 gün sonu 1.70 kapatýrsa güzel olur.Zarar da olsa bilançoyu bekliyormuþ derizYTD
Hareket baþladý sanýrým an itibariyle 1.65 gün sonu 1.70 kapatýrsa güzel olur.Zarar da olsa bilançoyu bekliyormuþ derizYTD
Saglam mal aldilar piyasa bozmasa 65 i delip gecmisti neyse yarin artik
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Satan yok galiba iþlem hacmi yerlerde sürünüyor. Alýcýlarda alýma geçince kademeler sert yükseliyor.
Tren kalktý inþallah...
Þu fabrika tam kapasite çalýþmaya baþlasýn çarþý pazar çok karýþacak daha... Mevcut fabrika bölgedeki müþterilere yeter durumdayken bu kadar kapasite artýmýnýn sebebi ne olabilir? Mevcut satýþlarýnda hiç ihracat olmamasýna raðmen...
Birde çimentolara ciddi zam yaptýlar ilk çeyrek de tam hissedilmese de 2. çeyrekte görürüz inþallah bilançoya etkisini...
Gün gelecek bizi konuþacak herkes belki 1 yýl belki 2 yýl sonra bekliyorum...
https://www.haberler.com/batisoke-ci...513119-haberi/
Ýhracat konusunda yeni pazarlarýn kendilerini her zaman heyecanlandýrdýðýna ve bu alanda yatýrýmlarýna devam edeceklerine dikkat çeken Ünal "2010 yýlýndan bu yana aðýrlýklý olarak Batý Afrika pazarýna yönelik ihracat gerçekleþtirdik. Bu pazar bizim için hala önemini koruyor. Yeni pazarlar için Güney ve Orta Amerika ülkeleri ile Amerika Birleþik Devletleri hedeflerimiz arasýnda. 2019 yýlýna kadar çalýþmalarýmýzý tamamlayýp bu pazarlarda yer almayý arzu ediyoruz." dedi.
Ýhracatla büyümeye çalýþacaklar gibi görünüyor.Bence de zamanla iyi yerlere gelecek.
Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu iþleri o kadar bilsek çoktan parayý bulur Havaiye güneþlenmeye giderdim.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ne demiþ atalarýmýz "Mart kapýdan baktýrýr kazma kürek yaktýrýr"kim bilir bizde kazma küreði Mart sonuna doðru fýrýnda yakariz.Ekmek piþirmek için.YTD
General Mobile 4G cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri