Beklemeye devam
MI 5 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beklemeye devam
Allah'ýn gazoz fabrikasý bile seni geçti uyuz.Sozde Türkiye'nin en büyük en modern çimento fabrikasý olacaksýn.Hýh tuzlayayým da kokma.
General Mobile 4G cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
BSOKE Solo 2018/3 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): -2403324
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Detay bakmadým ama olumlu gibi. Hasýlat 2 kat a yakýn artmýþ.zarar 15 civarýndan 2,5 a düþmüþ
Bugün fabrikanýn yanýndan geçerken fotolarý çektim uygulamadan yükleyemiyorum. Bilgisayar baþýna geçince atacaðým inþallah
GM 5 Plus cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsada fiyat yoktur, trend vardýr. Trend varsa fiyat önemsizdir.
Yazýlarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Batýsöke Çimento (BSOKE, Sýnýrlý Pozitif): Þirket 1Ç2018'de 2,4mn TL zarar kaydetmiþtir. Geçen yýlýn ilk çeyreðinde 19,6mn TL zarar kaydedilmiþti. Satýþ gelirleri %68 oranýnda artan Þirket yýlýn ilk çeyreðinde 14,1mn TL brüt kar elde etmiþtir. Þirket geçen yýlýn ilk çeyreðinde 3,6mn TL brüt zarar kaydetmiþti. Þirket'in net finansman giderleri bu çeyrekte geçen yýlýn ilk çeyreðine göre 7,5mn TL artmýþ ve bu çeyrekte zarar kaydedilmesinde ana etken olmuþtur.
Yer Ýmleri