Neyse þükür 1.18 kapatmadýk
SM-G950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neyse þükür 1.18 kapatmadýk
bedelli yap elektirik üret ihracat yap arsalarýn olsun borç bataðýnda yoðrul senin gibi þirketin ta ben... yazýk bu insanlara hiçmi adam gibi iþyapan þirket olmayacak bir diyeride doðtaþ umarým tez zamanda kurtulursunuz saðlam þirketlere geçin atpet battý anel battý bimeks battý daha niceleri az olsun öz olsun saðlam olsun
Herkese günaydýn, bol kazançlý haftalar... Yine morallý baþlayamadýk haftaya, umarým canlanýr senet...
SM-A9000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bir gün sýra bizede gelecek ama ne zaman
Sabýr
Baya sabýrlýymýþsýnýz arkadaþlar tebrik ediyorum... Bedelliden önce önce çýkmýþtým dün itibari ile bir miktar alým yaptým gene... Çok sinir bozucu bir hisse, inþaat sektörü çok kötü durumda fakat ihracatý artýrýrlarsa inþallah güzel olur...
Bedelliye katýlan var mý? Þuan ki fiyatý ile katýlmýþ olmak sýkýntýya sokmamýþtýr umarým...
Bol kazançlar...
Hoþ geldiniz Sn. Ephesus. Bence iyi bir zamanlama yapmýþsýnýz. Umudumuz kýsa süre içinde yükselmesi.
Ayrýca isteyen istediði fiyattan girer ve çýkar. Kimsenin bu konuya takýlacaðýný zannetmiyorum. Para sizin, karar sizin.
Bol kazançlar...
SM-A9000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bedelliye katýlmadýk bölünme sonrasý rüçhan haklarýmý satýp düþen fiyattan yine bsoke aldým. Küçük bir hesap yapýnca bedelliye katýlma veya katýlmama ayný hesaba geliyordu ben de ruchanlari satmayý tercih ettim. Kasasýna giren 140 milyon kýsa vadeli (100 milyon+artan döviz maliyetleri yaklaþýk 35 milyon) borçlarýný karþýlamakta þuan için. Ancak uzun vadeli borcu þirketin döviz maliyetleri ile 650 milyona yaklaþtý. 5-10 yýllýk desek bu borca yýllýk tahminim 70,80 milyon bu borcun vade ödemesi olur. Þirketin en büyük avantajý yatýrýmlarýný bitirmiþ olmasý ve ihracat potansiyeli. Artan girdi ve enerji maliyetleri ile cimento fiyatlarý bu sene yüzde 40 civarý artmýþ diye okumuþtum. Bu çimento satýþ fiyatlarý bile diðer ülkelere göre ucuz, bu da ihracat þansýný arttýrýyor.
Hayýrlýsý bakalým 2 bedelli geçirdik Allah üçüncüsünden korusun
Yer Ýmleri