Originally Posted by
bahmet
çok þey yazdým ama hepsini sildim.. tartýþmanýn amacý ve getirisi olmalý.. kimseyle tartýþmak istemiyorum.. 49 bin lot batýsöke var.. 091den aldýðým.. baþka da bu grupta hissem yok.. yazdýklarýmý da unutalým.. ben hiçbirþey bilmiyorum.. yönetimi de artýk eleþtirmiyorum. 2312 sayýlý mesajým da önemsizdi.. söyleyecek baþka birþeyim de yok.. bir daha da bu grup þirketleri hakkýnda hiçbir mesajým olmayacak.
ama.. sadece iki þey sormak istiyorum sana.. alýntýladýðým yazýndaki kalýnlaþtýrdýðým kýsýmda beni mi kastediyorsun? bir de altýný çizdiðim cümlende bilmediðim çok þey olduðunu ve öðrenirsem üzüleceðimi söylüyorsun.. benimle ilgili birþey mi?
Dostum o tanýmlamanýn sen olmasý zaten mümkün deðil.Yukarýdaki yazýlarý da baþkasý yazsa güler geçerim zaten öyle yapýyorum bana kýzma sen yazýnca o kýsmý bana aðýr geliyor.Þunu bil herkes senin gibi bizim gibi iyi niyetli deðil.Biz neleri göðüsledik bazý þeyleri tam herþeyi ile burada yazsam seni de üzecek bir ton þey yaþadýk.Tartýþmak senle asla senin yönetimi eleþtirme hakkýn var.Ama bu topiclerdeki bazýlarýnýn yok.Allah kazancýný her zaman daim eylesin.Sen bunu hak eden birisin.Yazý yazmanda ya da burada yorum yapmanda benim için hiç bir sakýnca yok.Senin fikirlerinin deðerli olacaðýný bilecek kadar seni iyi tanýrým.Ha bazen katýlýrým bazen katýlmam ama buralar artýk bizim takýldýðýmýz zaman gibi deðil buralarýn çivisi çýktý- çýkarttýlar çünkü bazýlarý için amaca giden her yol mübah.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri