Sayin Burak17 1.34 uzerine atti sayilir.Bedelli aciklamasi yakindir gari... Bu borc neyle odenecek 😅
Niyetleri akibetleri olur...inþallah.
Saygilar.
LG-D802 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KAP: [BSOKE IHEVA MERKO METRO MTRYO VAKBN ] KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU Kamuyu Aydýnlatma Platformu Duyurusu
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/803121
Ýsmail abimiz kendini çok uyanýk sanýyorsun ama deðilsin ben ne yaptýðýný çok iyi anlýyorum-biliyorum.Bu tecrübe çünkü.Kitaplarda yazmaz.Ne diyeyim hayýrlý iþler.Niyetin ne ise akýbetin o olsun.Burada moda bu çünkü.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Ne anlam çýkardýnýz bu bildirimden. Ben akýl sýr erdiremiyorum bunlarýn yaptýklarýna
MI 5 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatirimci payini %5 in altina dusurunce kap dan aciklama yapiyor.
Bu bir zorunluluktur. Siz bu bildirime yorum yapan uyenin ne demek istedigini anladinizmi? Bence sorulmasi gereken bu. Bi gizem bi gizem ..... Yatirimci mali patronun kucagina birakiverdi herhalde....
Hakli....yetti gari demistir.
Yatirimcisini sogusleyen bu imtiyazlilarin elinde patlar insallah.
Niyetleri akibetleri olsun.
LG-D802 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gizemli konuþmalar ama ben biþey anlamadým.
MI 5 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayýr sorulmasý gereken soru bunca yýllýk bir borsacýsýn seçenekleri masaya yatýrýrken diðer topicde yazdýklarýn?Eðer harbiden seçenekler o yazdýklarýn ile sýnýrlý ise Ýnþallah en kýsa sürede bir torun sahibi olup bu iþlerden emekli olursun.Gizeme gelince senlik bir gizem kesinlikle olmamalý o yazýda.
Yok ama ha ben bu kadarýný biliyorum gerisini yaz dersen Yarýn cuma namazýnýn peþine 10 tane fakirin karnýný öyle simitle deðil güzel bir yemekle doyur bir de burada baþta ben olmak üzere haksýz eleþtirdiðin kiþilerden özür dile helallik iste yazýcam.Þimdi büyüðümsün hürmetler ediyorum sana.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri