Genel kurul da halka açýk paylarý adýna tescil ettirebilir. Yönetim kuruluna girmek isteyebiliyorlar. Satarken de sorun olmuyor. Tacirler ve Yapý Kredi onun paylarý.
Genel kurul da halka açýk paylarý adýna tescil ettirebilir. Yönetim kuruluna girmek isteyebiliyorlar. Satarken de sorun olmuyor. Tacirler ve Yapý Kredi onun paylarý.
%5 ve üstü zorunlu..lutfen bilgi kirliliði yaratmayalým
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSÝYESÝ DEGÝLDÝR
https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...-sanayii-t-a-s
Neyin tartýþmasýný yapýyorsunuz resmi þirket sitesinde herþey var zaten.Ha bana kalsa o 9,6 yý da açýklamazdý sanýrým kanun deðiþince mecbur kaldý.Çünkü birden bire çýktý o paylar ortaya ; ülkemizin sermaye piyasasý bazýlarýna çiftlik olduðu için.Bir diðer konu kendisi 2007 de ki kazýðý atanlardandýr.O Yk da koltukta biraz zor oturur.+ mutlaka açýklamadýðý paylarda vardýr.Yerseniz hala BUCIM de bile yönetim kontrolü güya elinde deðildir.Buradan çýkarýlacak sonuç sevgili þirket yönetimimizin maalesef uzun süre yaptýðý yanlýþ stratejilerinden dolayý emin olun fýrsat bulabilirmiyim diye kendisi pusuda beklemektedir.En azýndan þirket yönetiminde olan bazýlarý þimdi olmasa bile gelecekteki bu tehlikenin umarým farkýndadýr.
Spk bülteninde bu haftada onay yok.Ýlginç.
Bizle ayný tarihte anadolu cam sise cam soda gibi baþvuranlar pztsi bölünüyor.. 05.06.2017 bültende baþvuru var bizde halen ses yok.3 haftada onay geldi diðerlerine..
Sayýn Milagras yüzde 5 oranýný sehven atlamýþým. Özür dilerim. Ancak bu adamýn Tacirler ve Yapý Kredi den iþlem yaptýðýný adým gibi biliyorum. Resmi paylarýnýnýn dýþýnda hesaplarda payý olduðu na bende inanýyorum.
Batisöke'nin Kalker Ocagi Kapasite Artisi Projesi ile Ýlgili ÇED Süreci Baþladý
Çevre ve Þehircilik Bakanlýðý Çevresel Etki Deðerlendirmesi, Ýzin ve Denetim Genel Müdürlüðü Web Sitesinde Yayýnlanan Ýlanda Konuya Ýliþkin Þu Bilgiler Verildi:
Aydýn Ýli Söke, Ýlçesi Yamac Mahallesi Mevkiindeki Batisöke Söke Çimento Sanayi Türk A.Þ Tarafýdan Yapýlmasý Planlanan 72420 Kalker Ocagi Kapasite Artisi Projesi ile Ýlgili Olarak Aydýn Valiliðimize Sunulan Dosyayý P.T.D. Dosyasý Çevresel Etki Deðerlendirmesi Yönetmeliði'nin 17. Maddesi Doðrultusunda Ýncelenmiþ ve Uygun Bulunmuþ Olup, Projeye Ýliþkin ÇED Süreci Baþlamýþtýr. Ýlgililere ve Kamuoyuna Duyurulur.
Ünlü zararýna satýþ yapiyor
Yer Ýmleri