SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSÝYESÝ DEGÝLDÝR
UZUNCU OLACAÐA BENZÝYOR HÝSSENÝN HÝKAYESÝ
1.18 iþtahla bekliyorum
Endeksteki çöküþ korkusu BUNUDA etkileyecek
Ben þahsen aþaðýda bekliyor olacaðým
bekle bekle sen 3,4 mln çarpý 9,20 var kasada reel herþeye + olarak.Bugün öyle yarýn kimbilir kaç.Siz çok ince hesaplar yapmaya devam edin.O deðilde size o fiyata imkan tanýyacak olana bir ömür dua etmeyi de ihmal etmeyin.Týpký 1,25 e imkan tanýyana benim edeceðim gibi.
260*1,25 = 325 mln tl.Bakýn bakalým son yatýrýmý ne kadar eski fabrika enerjideki paylar +arsalar.neyse sizin durum hiç olmazsa dün 0,7 e alýcam diyenler kadar gaddar deðil hiç olmazsa.Herkes en ucuza hüpletmenin peþinde hiç bu malýn ederi ne diye düþünen yok.Ne hikmetse dede gitti ama dile getirdiði 1,18 hala burada ýsrarla dile getirilmeye devam.
Dede sanaldý galiba
SM-G950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ALAN günlerdir satýtor. bugün sattýðý mal 1.200.000 lot takasýnda yok. Kimin malýný satýyor. bu satýþlarý yapmasa 1.30 un üstünü çoktan görürdük. alan kimin malýný satýyor.
Matematik diye bir sey var tovbeliydim ama adamlar bu fiyatlara tarihlerinde ilk defa kiyak cekiyorlar bugun 1.26 dan aldim ya benim matematigim kit ya da su islemleri yapan ayrani fazla kacirmis))
Sayin Lunar ve kirmizi dostlara izmirden selamlar)
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.
@borsavizyon
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSÝYESÝ DEGÝLDÝR
Yer Ýmleri