sn teoss negatife dönmez 38 altý sanmýyorum... he verirsede kimse gelip 25 tl den bu hisseyi almaz.. yanlýþ anlaþýlmasýn sen ben bin lot onbir lot 100 bin lot alýrýz fakat 500 bin lot bassa kim alýr? bir milyon lot bassa kim alýr? bassmazda arzet iþte.. ortam bozuk bahane edip ortam iyi olsa uyum göstermiþ.. ihale alýyor bildirmio þirket satýo pay satýo holdinge haber yayýnlamýo tam tersi olumsuz en ufak meseleyi felaket tellallýðý yaparak kamuya sunuyor. babalarý adamdý. bunlar çakal....
hisse 1 ay sonra 100 bin de olur orasý ayrý.. ama patron istemeden olmaz.. adam bizi düþünmüyor bizden kurtulmak istio ve hiçde acelesi yok gibi... geçen 55 den biri vermek istemiþ onuda terslemiþler. tahtayý görmüomusunuz diyerek... adamlarýn niyetini ne yaptýðýný kimse bilmio çalýþtýklarý kurumlarda bilmio...
þimdi bu hisse ederi 100 tl ise düþünüoyurmda die bunu 60 yapmaz 70 yapmaz tekrar 50 ye basmaz bir daha 75 e vurmaz bu þekilde ben 15 yýldýr bu tahtayý izliyorum benim ve bazý üstadlarýn ellerindeki mallarý çokta rahat alýr veririm duraný s...im

üstadlarda verir eminim... peki die yapmýo? yoksa ederi nedir o yüzden sordum bu soruyu sizlere...
çok bekleyen tanýyorum 100 bin olacak die.. ama 15 yýldýr böylelerini çok gördük...beklentilere ve söylenenlere aldanmayýn....
6 7 ay önce belki biraz daha fazla olabilir bir büyüðüm aracýlýðý ile imkb de zengin ailerin portföylerini yöneten biriyle tanýþtým. þirketlerin kapýsýna giden kapýdan kovulup bacadan giren biri . mal toplamýþlar adeti bende kalsýn.. adam 100 tlden gelip alacaklar benden dedi o zaman

)
1 hafta önce yine diyaloga geçtiðimde patronlara küfür ediyordu

ne demek istediðimi anlatabiliyorumdur umarým..
kýsa vadeciler için sýkýntý yaratabilir... uzun vadeciler umarým ekmek yer..
ben kýzgýným neden 15 yýlýmý aldý bir sürü hisseye dönebilirdim en basiti bu 45 lerdeyken yine üstatlardan biri portföyünü 13 tl den Aselsana dönüodu gel sende dön dedi dönmedim ve nice buna benzer örnekler.. bu yüzden kendime kýzýyorum. isterse þimdi 150 tl olsun...bunu 5 tl ye toplarken otokar 6 tl idi... kendi adýma yanlýþ yaptým bu ********lere güvenmekle... babalarý adamdý diorum sonrakiler onun paralarýný yiyorlar ...
diceksinizki sat satamýosunda bunca fýrsat kaçýp bunca yýl geçtikten sonra...sandalyeye baðladýlar bizi

)
iyi olur umarým. hepimiz kazanýrýz... ayný gemideyiz.. bol kazançlar dostlar
Yer Ýmleri