Çizgici Arkadaþlardan 41 duraðýnda inecekler vardý, tarih tekerrür etti..öðüttü bryat Çok uyardým iyi niyetle,, ne diyeyim "geçmiþ olsun"
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse düþünce deve kuþu misali kafayý kumdan çýkaran arkadaþlar çok seviniyor. Kendi adýma 9 ayým var. Bekliyoruz. Tek baþýna yedirmem
C6903 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ilginç bir durum..
yazýlaný anlamamak
eleþtirirken, eleþtirdiði kiþinin sözlerini onaylamak(patrona kötü söz ! söyleyenlerin haksýzlýk nankörlük yanlýþlýk yaptýðýný söylüyorum..... "Öncelikle Bryatda olduðum için hamdolsun para kazanmamýza vesile olan Borusan gurubuna müteþekkiriz." diyerek dediðimi onaylýyorsun.yanlýþmý anlýyorum
)
yazdýklarýmý iyi okuyup anlamýný isterdim... kimseye bu kaðýdý kötülemedim, almayýnda demedim, satýnda demedim aksine fanatik olduðumu her zaman söyledim...
kýþt kýþt benzeri birþey dediðimi iddia ettiðin þu olabilir... kýsa vadeli, günlükçü çakallar ve çizgilerle iddiada bulunan teknikçiler...
bunlara laf söyledim söylerim...hepsi öðütüldü, öðütülüyor...yanlýþ birþey deðil..hep gerçekleþen bir durum...
gelelim bugun ki düþünceme...ben satmam (iþ ya herro ya merro ya geldi)... ama patron olsam BAÞIMIZDA AYI BAÐIRIYOR ülke yangýn yeri...1 lot almam...neden alayým ?
hatýrlamýyorum, 41 altýnda çýkarým diyen teknikçi biri vardý deðilsen neden alýndýn...O isen de yine neden alýndýn...
düþüþe sevinmekbilen bilir.
keþke bende gerçekleri görmesem, keþke bende hayallere kapýlsam
keþke hepimiz birlikte yesek...
savaþ, seçim süreci vs. pek 9 ayda olacak bir þey deðil gibi,
Saðol uyarýlarýn için çok düþüncelisin ama ben hayallerimle mutluyum. 41 den sana satarým vadesi dolarken demiþtim oradan aklýnda kalmýþtýr. Sýkýntý yok allah muhtaç etmesin yeter ki.
C6903 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri