Ýnatçý daha seni tanýmýyorlar 😉
Ýnatçý daha seni tanýmýyorlar 😉
BOZKIRLI ben uðraþýrdým, anlatamazdým, çok teknikçiler bir zaman sonra tarih olurdu,Çok yorma kendini, eðlenmeye bak.. [emoji1] [emoji41]
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YAU Teknikten kim adam olmus arkadas aksama kadar twittirda yaziuilar hikaye ne tekniginden bahsedionuz
Þimdi teknik üstadým kafama birþey takýldý..ben burda “olmaz öyle þey bu hisse yükselmez” diye birþey okumadým..onu nerden çýkardýnýz? Bu kaðýtla evlenmiþ ve aþkla baðlý bu yatýrýmcýlar neden böyle düþünsün? Yükseleceðini düþünüyorlar ki yýllardýr saklýyorlar..
Bence bu yatýrýmcýlar þunu diyor..bu kaðýdýn %91-92 si patronda..o nedenle bu kaðýt tekniðe göre deðil,teknik bu kaðýda göre çizizilir.Yani adamýn keyfine kalmýþ..ister tobo yapar ister obo..ister fincan ister kulp.hangi zamanda hangi fiyatta olacaðýný sadece o biliyor..ha þu var kaðýt son 2 yýldýr endekse göre ucuz kaldý yani o dediðiniz fiyatlarýn üstüne çýkmasý lazýmdý zaten.Umarým teknik çalýþýr da emekler karþýlýk bulur..lütfen paylaþýmlarýnýza devam ediniz..sevgiler-saygýlar
Harikasýn abi
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ÝNSANOÐLU AÇ GÖZLÜ VE HARÝSTÝR. VE ÝNSANIN EN KOLAY ALDATABÝLDÝÐÝ APTAL KENDÝSÝDÝR. YTD.
Ýyi güzelde Temmuz 2015 de USD 2.78 tl ve endeks 78 000 ve Bryat 33-34 leri görmüþ, yýl 2018 ocak 20 sindeyiz, USD 3.80 tl ,endeks 118 000 lere ulaþmýþ
dile kolay tam 2.5 yýl olmuþ hisse þu anda da 43-44lerde bu ne yaman top çevirmedir.Ama saðolsun Patron enflasyona ezdirmiyor yinede bizleri. Böyle giderse bir-iki haftaya yýllýk yüzde deðiþim de eksilere gidiyor yalnýz , vallahi helal olsun her babayiðit baþaramaz bunu.
Ýnatçý kardeþim grafik paylaþýmlarýnýz bence deðerli, devamýný kendi adýma beklerim.Sizinle ayrýldýðýmýz nokta þu,
Bryatdaki grafiði Patronun parasý çiziyor gibi yýllardýr benim izlenimim bu . Holdingin son 3-4 yýldýr hacimli hisse geri alýmlarý forse etti hisseyi.Saðlýcakla kalýn ortaklar.
"Alýþ: 45.040 Satýþ: 45.000" ben böyle þey görmedim![]()
)))))))))))))₺₺
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ÝNSANOÐLU AÇ GÖZLÜ VE HARÝSTÝR. VE ÝNSANIN EN KOLAY ALDATABÝLDÝÐÝ APTAL KENDÝSÝDÝR. YTD.
Yer Ýmleri