[emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji38]
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji38]
ÝNSANOÐLU AÇ GÖZLÜ VE HARÝSTÝR. VE ÝNSANIN EN KOLAY ALDATABÝLDÝÐÝ APTAL KENDÝSÝDÝR. YTD.
Ben baktýðýn yerden bakmýyorumdur belkiOralardan öyle görünüyor olabilir sayýn sinirli. Yazdýðýn geliþmeler olurken borsa 90.000'den 120.000'e gitti. Kýsa süre önce sattýðým kalbur üstü bir þirketten gene yazdýðýn geliþmeler yaþanýrken % 85 yaptýk þükür. Kýsa süre önce aldýðým BRYAT endekse ayak uydurmadýysa siyasi ortamýn ya da baktýðým yerin kabahati yok.
![]()
Sn teoss kimin peki kabahat?
ÝNSANOÐLU AÇ GÖZLÜ VE HARÝSTÝR. VE ÝNSANIN EN KOLAY ALDATABÝLDÝÐÝ APTAL KENDÝSÝDÝR. YTD.
Bu arada iyi geceler sayýn bozkýrlý :D Kabahat patron denilen geç gelmeyi alýþkanlýk edinen þahsiyetin bence sayýn bozkýrlý![]()
Ýyi geceler sn ortaðým
Aynen öyle.. sizce n zaman gelir
Sayýn teoss yazdýðým bir çok nedene, sadece endeksin 90 binden 120 bine gitmesi ile cevap veriyorsan bunu ekonominin iyi olduðu ile yorumluyorsan kýzma ama bu iþlerden pek anlamadaðýný, hayali baktýðýný düþünüyorum...
bugünden bir haber
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/e...omi_olmaz.html (olumsuzluklara ülkede hukuðun olmadýðýný yazmamýþtým pardon)
https://ahvalnews.com/tr/ekonomi/sic...una-hucum-etti
okursan bakýþ tarafýndaki sýkýntýyý göreceðini umuyorum...
çok detaya girmeden yardýmcý olayým..bu konuda bilgisi olan büyüklerine sorabilir öðrenebilirsin uzun konudur
daha önce dolar arttýðýnda, enflasyon yüksek çýktýðýnda vb. durumlarda borsa düþerdi...þimdi enflasyon yüksek çýkýyor borsada artýyor...(kusura bakma zamaným olmadýðýndan detaya giremiyorum)
Son yýllarda borsa gerçekleri satýn almýyor sayýn sinirlibezgin. Ekonomik göstergelerin birbirini desteklemediði postmodern bir ekonomik düzen yaþýyoruz artýk. Ayný anda endeks artýyor, dolar yükseliyor, karþýlýðý olmayan bitcoin gibi araçlar yerli yatýrýmcýya tuzaklar kuruyor. Sýcak para çeþitli þekillerde para piyasalarýna ulaþýyor. Önceki dönemlere iliþkin ekonomik koþullar geçerli olsa endeksin BOVESPA ile paralel hareketi beklenebilirdi.Yani borsamýzýn þu anda 84.000 lerde olmasý ggerekirdi. Ancak, ülkemizde küresel sermaye ile yaþanan belki de aþýrý sayýlabilecek entegrasyon (yabancý satýn almalarý ve birleþmeler vs.) bu paralarýn ülkeye giriþinde çok önemli etkenler. O nedenle borsanýn fiyatýný belirleyen dinamikler deðiþmiþtir. Yabancý sermaye ve para kendine dokunmayan hukuksuzluðu görmeyebilir, hisseyi speküle ederek yüksek fiyatlardan hisseyi piyasaya da çakabilir. Þartlar böyleyken masum ve görece ucuz kalan BRYAT benim tercihim olmuþtur. Saygýlar. Aðabeylerime soramadým henüz sorunca tekrar yazarým.
Yer Ýmleri