Baský falan yok, gaza gelme,3 bin 5 bin lot la bir halt olmaz. memleket yangýn yeri, bataklýkla uðraþýyor vs.vs. Çok farklý birþey olmadan umutlar uzak baharlara.
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Baský falan yok, gaza gelme,3 bin 5 bin lot la bir halt olmaz. memleket yangýn yeri, bataklýkla uðraþýyor vs.vs. Çok farklý birþey olmadan umutlar uzak baharlara.
Ýþte, görünüyorki hayallerin bir sonu varken, gerçekler yürüyüp gidiyor.
Enseyi karartmayýn diyeceðim ama vebalinede girmek istemem.
Bütün planlarý unutun, ülke kiþinin istikbali kurtarma uðruna ateþe atladý. artýk kýsmen kumara döndü. Alýp yýllar (minumum yatýrýmcý olmaz ama [emoji6][emoji16])
sonra çýkmakta var yada kötüsü.. Herkes için hayýrlýsý.. Umarým patron bir ýþýk görür, bulur.
Kaðýda nazar deðmesin diye yazmak gelmiyor içimden. 20 yýla gerek yok merak etmeyin.![]()
20 yýla gerek olduðunu söylemedim,
ama 250-360 günle olmayacaðýný söyledim söylüyorum [emoji12] [emoji41]
Yeni bir etken daha var [emoji1] nazar diyorsun.
Zamaným tükenmek üzere acele etse iyi olur. Benim gibi uðurlu yatýrýmcýyý bulamazsýnýz bir daha![]()
Borusan Mannesman, ABD'nin Teksas eyaletinde inþa edilecek olan bir doðal gaz boru hattý projesinin 368 km uzunluðundaki kýsmýnýn boru tedarik ihalesini kazandý
Kamuoyu Aydýnlatma Platformu'nda (KAP) yayýnlanan açýklama aþaðýda bulunuyor:
Þirketimiz, ABD'nin Teksas eyaleti sýnýrlarý içinde inþa edilecek olan bir doðal gaz boru hattý projesinin 368 km uzunluðundaki kýsmýnýn boru tedarik ihalesini kazanmýþtýr.
173 milyon ABD dolarý tutarýndaki kontrat bedeliyle, Borusan Mannesmann'ýn þimdiye kadar kazandýðý en büyük ihale olan bu proje kapsamýnda gerekli olan doðal gaz hat borularýnýn tamamý, dünyanýn en yeni spiral boru üretim teknolojisine sahip tesislerinden biri olan Gemlik fabrikasýnda üretilecektir. Sevkiyatýn 2018 yýlý içinde tamamlanmasý planlanmaktadýr.
Þirketimizin özellikle son 3 yýlda tedarikçisi olduðu ABD boru hattý projelerinde gösterdiði olaðanüstü performans; ABD ekonomisi için çok önemli olan, hat güvenliði açýsýndan da uzmanlýk ve güvenilirlik gerektiren bu projeyi almasýnda en önemli unsur olmuþtur.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/658977
173 milyon.. bi de abd dolarý..taze deðil ama önemli haber.. nede olsa aileyiz
Sn Sinirli Bezgin ve Sn Temple üstadlarým, yanlýþ anlamazsanýz þöyle bir sorum olacak.
Yatýrým tarlanýzda karpuz olarak yalnýzca b.yatýrýmmý var, cevabýnýz evet ise nedenini öðrenebilirmiyim.
Not:Temple üstad bu ihale haberinin 8 gün kapa geç verilmesi nedeniyle spk þirkete ve iþlem yapanlara ceza kesermi acaba?
Saygýlarýmla
Bugün için evet..
Nedeni baðýmlýlýk.. [emoji12]
Yer Ýmleri