Originally Posted by
Black Diamond
Sizce uzun süredir bu þirkete yatýrým yapan,tek lot dahi satmayan,artýk iþi tutkuya,inada vs vs e baðlamýþ bir yatýrýmcý neden ve nasýl her fýrsatta olumsuz yorum yapar? Siz neden böyle algýlýyorusnuz ben de onu anlamýyorum..
Geliyor bir teknikçi uzun uzun analizler yapýyor çiziyor tarih veriyor hedef veriyor..adam da diyor ki %92 si patronda olan böyle sýð,hacimsiz bir patron kaðýdýnda teknik olmaz..yani teknikle gitmez gelmez..þimdi bu olumsuz bir yorum mu? Bence deðil.
Adam diyor ki ülke,piyasa uygun deðil..o nedenle patron düðmeye bu dönem basmaz..þimdi bu olumsuz bir yorum mu kaðýt için?
Bence deðil..
Adam diyor ki bu kaðýda patron haricinde kimse giremez..büyük yatýrýmcý,spek mipek giremez..sallayamaz götüremez..þimdi bu olumsuz bir yorum mu? Bence deðil.
Faaliyeti olmayan ,almayan satmayan ,iþtiraklerinin performansýna dayalý bir çatý þirketinden bahsediyoruz..
Performans haberi vs de olmaz yani..orda da herhangi bir olumsuz yorumu olamaz kimsenin..
Yani diyorum ki herkes farklý görür ve algýlayabilir..
Saygýlar-sevgiler
Sn black tebrikler olay budur üstadým
Ýnsanoðlu açgözlü ve haristir. Ve insanýn en kolay aldatabildigi aptal kendisidir. YTD.
ÝNSANOÐLU AÇ GÖZLÜ VE HARÝSTÝR. VE ÝNSANIN EN KOLAY ALDATABÝLDÝÐÝ APTAL KENDÝSÝDÝR. YTD.
Yer Ýmleri