qnb miþ galiba yazan da acýmadan her kademeye bastý malý
qnb miþ galiba yazan da acýmadan her kademeye bastý malý
Battýk yandýk aðladýk.
Ver ALLAHIM ver
Batan geminin mallarý bu spekler.
Daha nereye kadar angut.
Þirketin anahtarýný alýrým elinden.
YTD
25 enbaba dip var bir oraya vermediðin kaldý palacýk.![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Son 3-4 yýlda Holding 5,5 milyon lot, ana hissedarlar rahmetli Asým beyin varisleri 387 bin lot,piyasadan geri toplamýþ hisseleri ,yetmemiþ bryat holdingin kendisi piyasadan 669 bin lot hisseyiSPK nýn 22 temmýz 2016 tarihli geri alým kararý ile piyasadan geri almýþ. 30 Eylül 2019 Tarihli son bilançonun dip notlarýndan alýntýlanmýþtýr.
Kasasýndaki beyan ettikleri nakit 427 686 961 tl , sermayesi 28 125 000 , hisse baþý deðeri 427 686 961/ 28 125 00=15,20 tl.
Hayýrseverlik yapmýyorlar kimseye, aksine çok planlý ve sabýrla kendi hayýrlarýna yapýyorlar operasyonlarýný.Hisselerinin ederini en iyi sahipleri biliyor.
Uçurumdan denizin dipsiz çukurlarýna savurdular güzelim hisseyi ki ky korksun kimse bulaþamasýn. Piyasa kuzu kuzu bunlara teslim etsin hisselerini istekleri yaptýklarý yýllardýr bu. Þimdilerde henüz deniz seviyesine çýkýp nefeslenme gayretinde gibi hisse.Keyfiyet onlarýn, bekleyelim görelim belki birgün öðrenebiliriz bu geri topladýklarý milyonlarca hisseyi ne edecekler.
Merhaba diyeyim yakýn takibim belli olsun. Ýlk alým fýrsatý verdiðinde aranýzdayým.
''Fikirlerim beni baðlar alacaðýnýz hisseyi okuyup, araþtýrýp alýn. Ben asla alýn veya satýn demiyorum''
Alým fýrsatý derken hisse pahalý demek istemiyorum. Zaten hissenin çok ucuz olduðu malumunuz.
''Fikirlerim beni baðlar alacaðýnýz hisseyi okuyup, araþtýrýp alýn. Ben asla alýn veya satýn demiyorum''
qnb den ünlüye sanýrým 72 bin lot virmanlanmýþ
Yer Ýmleri