artýk totemi deðiþtirme vakti geldi demek ki bugün günlerden perþembe öðleden sonra![]()
artýk totemi deðiþtirme vakti geldi demek ki bugün günlerden perþembe öðleden sonra![]()
Bir 1tl üstüne atarsa gider
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne anýlarým oldu bu hissede.. Beklediðim yerlere gelmesini umutlaiþtahla
þehvetle bekliyorum.
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
Takas paylaþabilecek varmý arkadaþlar
SM-A710F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýþkur dan yarým gün çalýþma izni almýþ bu ne demek
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Þirketimizin T.C. Ziraat Bankasý A.Þ. nezdinde bulunan kýsa vadeli 10.513.834,34 TL ve 3.280.817,25 USD tutarýndaki kredileri Yaþar Küçükçalýk tarafýndan kapatýlmýþtýr. Þirketimizin Ziraat Bankasý nezdinde bir borcu kalmamýþ olup, Ziraat Bankasý'na olan borç tutarý Yaþar Küçükçalýk'a temlik edilecektir. Temlik iþlemleri devam etmekte olup, iþlem sonunda ayrýca temlik iþlemi açýklamasý yapýlacaktýr.
Ayrýca 23.11.2018 tarihinde KAP 'ta yapýlan duyurumuz ile Yapý Kredi Bankasý nezdinde bulunan kredi borçlarýmýzýn da Yaþar Küçükçalýk tarafýndan kapatýlarak alacaðýn Yaþar Küçükçalýk tarafýndan temlik alýnacaðý bildirilmiþti. Bu karar doðrultusunda Yapý Kredi Bankasý ile görüþmeler devam etmekte olup, kredi ödemeleri ve temlik iþlemleri tamamlandýðýnda ayrýca açýklama yapýlacaktýr.
Saygýlarýmýzla
BÝRLÝK MENSUCAT TÝC. VE SAN. ÝÞL. A.Þ.
Yer Ýmleri