Beklemiyoz hareket halindeyiz. Kağıttaki hareketin 3 te biri benim zaten. Farketmiyor dussede ciksada.
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=Karizma06;3134336]Bu kağıtta kimse kalmadı heralde benden başka. Zaten işlemdede benden baska cok az kisi var. Kendim calip oynuyom bakalim.
Tam alım zamanının ve yükselişin geldiğinin habercisi olabilir ! Aynı zamanda çalı arkasında bekleyenler vardır. Tüm kötü beklentiler satın alınmıştır.
[QUOTE=Ayan;3137738]Kademeli alıyorum çalı ardından bakıyorum. Bazen az kişi olması iyidir
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=İSTANBUL YAKLAŞIMI;3138672]Büyük harf kullanmak küfür algılanır. Acaba profosyonelliğini gizlemek için kasten mi kullandın. Sen kağıdın yapıcısısı olmalı sın al senin olsun yha verir geçeriz 5000 lotumuzu amma tasa ettin kah kah[emoji1]
[QUOTE=zafkanka;3138688]Büyük harf öylesine yazılmış.küfür ile ne işim olsun kardeş.profesyonel olmaya çalışıyoruz .hisseyi birkaç ay izleyince ne durumda olduğu anlaşılıyor .hep aynı işlemler dönüyor .şirketden haber de gelmeyince çalıda bekleyenler alıp alıp satıyor .kısa sürede uçacak kaçacak diyenlere umut taciri diyorum o kadar .kağıdın yapıcısı olsam şirketin şube açılış haberlerinde çoktan 2–3arasına atardım kağıdı .bu şirkette yapıcı falan yok kardeş.
Meyyy ve sen yaklaşım 2018 ekim de üye olup bugünkü gibi nokta atışı 1.75 e değeceğini bile biliyorsunuz pes valla. Bdayi ya bile bulaştiginiza göre, şirketin adamısiniz şirket 15 e götürmüş kucağa vermiş. Valla haklısınız allttan yerine koymadan götürmezler. Sizin şu ekim ayından bu yanaki yazılar da buna paralel şeyler anlatıyor zaten.. gideceği zaman özelden mesaj bari atın be yha [emoji3][emoji3] kah kah
Yer İmleri