Berkosan takastaki 1.sýrada iþ bir haftada 150 bin civarý, 2. Sýradaki yapýkredi 50bin civarý lot satýþý yapmýþ. Sizce neden.....
Berkosan takastaki 1.sýrada iþ bir haftada 150 bin civarý, 2. Sýradaki yapýkredi 50bin civarý lot satýþý yapmýþ. Sizce neden.....
Hele þükür düþüþ þimdilik durdu
Acaba bilançonun haberi mi gelcek?
Biraz daha aldým.
Güzel kokular geliyor burnuma.
Yarýn ola hayrola.ben az buçuk umutluyum.
***BRKSN*** BERKOSAN YALITIM VE TECRÝT MADDELERÝ ÜRETÝM VE TÝCARET A.Þ.( Kayýtlý Sermaye Tavaný Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim
***BRKSN*** BERKOSAN YALITIM VE TECRÝT MADDELERÝ ÜRETÝM VE TÝCARET A.Þ.( Kayýtlý Sermaye Tavaný Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim )
Özet Bilgi Kayýtlý Sermaye Tavanýnýn Arttýrýlmasý ve Ýzin Geçerlilik Süresinin Yenilenmesi Hk.
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ? Hayýr
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ? Hayýr
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ? Hayýr
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 06.03.2019
Ýlgili Ýþlem Kayýtlý Sermaye Tavaný Artýrýmý
Mevcut Kayýtlý Sermaye Tavaný (TL) 50.000.000
Yeni Kayýtlý Sermaye Tavaný (TL) 75.000.000
Kayýtlý Sermaye Tavaný Ýçin Son Geçerlilik Tarihi (Yeni) 31.12.2023
Tadil Edilecek Ana Sözleþme Madde No 6
Ek Açýklamalar
Yönetim Kurulumuz,
Sermaye Piyasasýný Kurulunun Kayýtlý Sermaye Sistemi Tebliði (II-18.1) çerçevesinde "Þirketimizin Çýkarýlmýþ Sermayesi ve Paylarý" baþlýklý 6. Madde'sinde yer alan Kayýtlý Sermaye Tavaný'nýn 50.000.000-(ellimilyon) TL'ndan 75.000.000-(yetmiþbeþmilyon) TL'na çýkarýlmasýna ve geçerlilik süresinin 2019- 2023 yýllarýný kapsayacak þekilde yenilenmesine,
Sermaye Piyasasý Kurulu ve Gümrük ve Ticaret Bakanlýðý Ýç Ticaret Genel Müdürlüðü'nden gerekli izinlerin alýnmasýný takiben yapýlacak ilk Genel Kurul Toplantýsýnda pay sahiplerinin onayýna sunulmasýna oy brliði ile karar verilmiþtir.
Eklenen Dökümanlar
EK: 1 Esas Sözleþme md.6.pdf
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/745763
BIST
(07/03/2019 - 09:47:50)
Yer Ýmleri